emremine99 ben nasıl verdiğimi anlatayım yardımcı olur mu bilmiyorum ama öncelikle olumlu gelişme olduğunda kimseye bahsetme gece dahil bana çişim geldi diye seslenen kızım ikş gün önce bahsettiğim eltimden sonra iki gecedir altına kaçırıp sesleniyor neyse bana ders oldu….Kızım bana bezi istemiyorum deyince ben de hemen fırsat bu fırsat başladım direk ama hiç öyle hadi çişin var mı va demedim başında beklemedim zaten ilk gün saldı ;))) gece bezledim .Neyse erteis gün hastalandım vs bir hafta ara verdim sonra bir baktım o gün çişi geldiğini söyledi.Bir kere felan kaçırdı o da çizgi film izlerken sonda ben hiç kızmadım,yüzümü ekşitmedim o gün de böyle geçti ilk gün ertesi gün hiç kaçırmadı derken gece de seslendi,hatta ben kaldırmaya çalıştım yok dedi o seslendi.Gün içesirinde eğer çiş yaparsan çikolata vereceğim dedim kalaya daha büyük çikolata derken oynaya oynaya gitti halen keyifle gidiyor maşallah yani bu daha yeni bir süre sizd anlattığım 34 aylığız.hatta bugün ona aldığım lazımlığı temizlerken tekrar çişi geldi hemen bizim wc ye aldı heveslendi hatta onu istedi sizin tuvaletr yaptım dedi.Yani çok övdüm,ödül verdim kızmadım.İki gecedir de kaçırmaya başladı kaçırdıktan sonra seslenşyor nırmaldd seslenirdi bu da düzelir inş nazar diyorum 🧿