Dildaezel Kızlar 5 aylik bebegim var doktor ıhlamur verebilcegimi söylemişti bugün ilk defa verdim ve vücudu kızarmaya başladı muhtemelen alerji oldu ne yapabilirim nasıl geçer
Tazemom Dildaezel bişey yapmana gerek yok kendisi geçer tekrar verme birde ilk verdiğiniz gıdayı ölçülü verin çok vermeyin
Deletedmom277 Dildaezel bebeğiniz nasıl şu an ? Yutkunması zorlaştı demişsini Allah korusun. Yüzü falan şişti mi. Emziriyorsanız sizde kesinlikle içmeyin ıhlamur. Doktorunuzu da Allah bildiği gibi yapsın. 5 aylık bebeğe bitki çayı içir diyor la havle
Tazemom Dildaezel en iyisini bilirsin ama bekle 6 aylık olunca başla erken başlayınca alerji ihtimalide artıyor
Dildaezel Deletedmom277 yuzu kızarıp gözleri sulandı tükürüğünü sanki bademcigimiz düşer yutamayız ya öyle zorlandı ben önce anlamadım tükürüp kaçtı falan sandım sonra banyo yaptırmak için üstünü bi çıkardım önce hafif kabarıklıklar vardı banyo sonrasi iyce kızardı şimdide uyuyo geceye endişeliyim
Deletedmom277 Dildaezel nefes almasında güçlük yoksa sıkıntı etmeyin ama gözetim altında tutun. Allah korusun alerji şoku geçirebilirdi de. Geçmiş olsun ıhlamura alerjisi varmış demek ki