Arkadaşlar merhaba oğlum 3 aylık. 1,5 hafta önce sünnet ettirdik. Bebeğim biraz toplu bu arada. Sünnet sonrası pipisi içine bayağı gömüldü. Etrafına yağ tabakası geliyor ucu neredeyse görünmeyecek. Ben sıyırma yapınca normale dönüyor. Sonra yine gömülüyor bir sonraki alt değiştirmede görüyorum. Bu konu kafama çok takıldı. Doktorun asistani da toplu bebek oldugundan boyle demisti. Hafif gömük ve ergenlige girerken hafif zayif olursa iyi olur falan demisti. Diger konu siyirma islemi. Bu siyirmayi herkes yapmiyor ama bize doktor yapin dedi. Ilk oglumda farkli doktora gitmistik onda da siyirma yapmistik hatta yapisma olmustu doktor acmisti. Bunda da sanki bana hafif yapisma var gibi geliyor ancak doktor kontrolde o onemli degil ben onu ay muayenesinde deyip acmadi. Ben anlamiyorum ikisi de sunnet doktoru ancak gorusleri farkli. Diger doktor olsa kesin buna cok yapismis duzgun yapamamissiniz derdi gibi geliyor. Ve internette bu yapisma icin cocuk buyudukce aciliyor hic acmaniza gerek yok diyen de var. guya sunnet kolay is ancak icinde bi suru komplikasyon barindiriyor. He bir de internette demisler ki gomuk pipileri 6 aydan sonra sunnet etmek onerilir . E bunu yapan doktorumuz bilmiyor muydu. Kadin cerrah ve cok yogun. Her gun bi suru cocuk ve bebek sunnet ediyor.kafamda deli sorular. Bir de bu sunnet konusunda dogru miktarda deri birakilmazsa ileride buyumede sikinti ve cinsel problemlere yol aciyormus. Ne zormus. Boyle seyler yasayanlar var mi