hurremsultann Arkadaşlar buna çözüm bulabilen var mı oğlum eline ne geçerse fırlatıyor annemin gözlüğünü kırdı tv kumandasını kırdı kendi arabalarını kırıyor ya sürekli bir kaos ortamı var evde eline geçeni fırlatıyor bilenler çözüm bulanlar yardım edin 😓
Sekerpare_ hurremsultann Gün içinde kaç defa kafama kumanda, telefon. Sürekli bana burma halinde çözüm bulamadım 21 aylık
kuccukpremsesinannesi hurremsultann 21 aylık bebeğim. Bu aralar hacıyatmaz almayı düşünüyorum valla. Bize vurması birşeyleri fırlatması inanilmaz arttti. Bari ona vurarak felan atsın sinirini stresini 😂
Mytinyson Şurada bekleyeyim. Çamaşır makinemi, fırınımı bozdu bozdu. Tvyi kırdı. Koruyucu aldık tvye duvara monteli ama ağır arabalarını tvye fırlatıyo. Bir tane sağlam oyuncağı yok. Çözümde bulamıyorum artık yoruldum
hurremsultann Mytinyson gerçekten bende çok yoruldum yaklaşık 3 aydır böyle geçer dedim ama geçmiyor 😓
Mytinyson hurremsultann 28 aylık geçmiyor. Babası da bende her gün dayak yiyoruz kendisinden 😂 uyurken yüzümüze bişeyler atıyor sürekli. Burnum ameliyatlı telefonu elimden kaptığı gibi yüzümün burnuma attı. Sonuç burun gitti 🤦🏻♀️😂
Pamuk2294 Benim bebo sizinkinden küçük ama kafamıza suratımıza az şey fırlatmadı yaramaz. Yanında yatarken bile sakınarak çekinerek yatıyorum acaba yüzüme bişey uçacak mı diye. Hiçbir şey bulamazsa kendi atlıyor üzerimize. Bi gün kaburgamı kıracak diye korkuyorum. Galiba çözümü yok ben kendi canımı kurtarırsam şükrediyorum 😂