HasGok-001 Evde herkesin yapabileceği yapıp deneyimlediğimiz maskeleri paylaşalım Ben kil maskesini çok seviyorum beyaz ve yeşil aynı ölçüde koyup yoğurt ile açıyorum 10 dakika bekletip yıkıyorum
PinkLove_ HasGok-001 Annem hep salatalık maskesi yapardı yüzüne. Salatalığın kabuğunun soyup rendeden geçirip yüzüne koyardı gözaltı morluklarını falan geçirirdi ben yapmadım hiç ama annem de işe yarardı isterseniz deneyin
Dimitrina_kovaceva HasGok-001 bir tutam koyılmış dere otunu bir kaşık balla karıştırıp yüzüne sür 30 dk bekle yıka yüzün bembeyaz 🌼
4ocukannesii HasGok-001 pirinç unu suyla karıştırıp sürüyorum kuruyor mis gibi gergin ve temizlenmiş yüz
Ceylancinar Deletedmom_875 @ Dimitrina_kovaceva faydasını görüyor muydunuz gerçekten balın ağda gibi bir çekme kuvveti olduğu için yoksa
Dimitrina_kovaceva HasGok-001 ben bir yanağımda denedim ilk. Harita gibi orası açık renk oldu. Eşitlensin diye tam sürdüm düzeldi. Bir daha yapmadım chnku zaten yüzüm buzdolabı gibi soğuk daha da beyazlasa mezardan izne gelmişim gibi olur 😆
HasGok-001 Dimitrina_kovaceva o kadar mı cidden hemen denemeliyim 😍çok teşekkürler Benim cildim hep sorunluydu bugünlerde sanki siyah noktalar arttı biraz. Önce yoğurt sürdüm kızardı kaldı 😂
Dimitrina_kovaceva HasGok-001 bir de maya maskesi duymuştum ekmek mayasıyla yapılıyor ama hiç yapmadım 😆 teyzem anlatıyordu çok güzel vs diye
Boncuk1421_ Dimitrina_kovaceva ben çok yapıyordum yaş maya ılık su veya süt yüzüme sürüyordum sonra kuruyordu dökülüyordu tabi banyoya giriyordum sonra .gayet iyiydi cildim bide bebek pudrası gerçek gülsuyu onu da çöl seviyordum ama tabi bekarken daha fazla yapıyordum şimdi pek yapmıyorum
Dimitrina_kovaceva HasGok-001 ay o zaman yapma. Ama bu bal dereotu zarar vermez bence besler nemlendirir
HasGok-001 Dimitrina_kovaceva Yoğurt bile yaktı şu an geçiyor kırmızılığı Onu mutlaka denicem tahriş edecek malzeme yok nasılsa
Dimitrina_kovaceva HasGok-001 aynen öyle ama ben siyah nokta için kendimi bilgim bileli garnier peeling kullanıyorum tavsiye ederim haftada 1 yapıyorum onu da süper oluyor cildim. Çok iyi geliyor bana. Ya da başka bir markanın peelingini de önerebilirim. Bu arada benim cildim de aşırı hassas 🤷🏻♀️
HasGok-001 Dimitrina_kovaceva teşekkür ederim ona da bir bakayım bir türlü geçmiyor burnumun üzerindekiler