mavigiller Kaan01 helal olsun size ikinci elin olması gerektiği gibi fiyatlar koymuşsunuz insanlar ikinci el ürünlerini neredeyse sıfırla aynı fiyata satıyor umarım satılır 👏💐
Keremikobayky Ya yanlış anlamayın ama giyilmiş şey satılmaz bence, ihtiyaç sahiplerine faydalandırılır… Eminim sizinde elinizdeki bu ürnleri nakite çevirmeye ihtiyacınız vardır anlıyorum ama ne biliyim 🤦🏻♀️
Kaan01 Keremikobayky 🤦🏻 gercekten kendiniz de soylediniz aslinda ama bu yorumu yapinca ne oldu? Ayrica nerden biliyorsunuz ihtiyaci olana da oylece vermedigimi ??
tatlibiranneo Keremikobayky Neden satılmasın gayrete satılıyor dolap uygulamasında günde binlerce ürünler alınıyor burada da öyle ihtiyacı olan alıyor
Dfncgdm2022 Keremikobayky dolap veya gardırop uygulamasından haberınız yok galıba orda ınsanlar ıkıncı el cokta guzel satıs yapıyorkı hanımefendının esyaları gayet temız ve guzrl duruyor hem daha uyguna satılıyor hemde ıhtıyacı olan faydalanıyor bılgınız olsun
Dondurmalikahve Keremikobayky Burda bir sürü ihtiyacı olan insan oluyor, herkes sıfırdan her zaman ürün alamayabiliyor
antropologanne Kaan01 Görünce yazmak istedim, tüm ürünlerinize çok makul fiyatlar vermissiniz.ins hepsidd satilir,ayrica bu kutu oyunu su an cok daha pahalidir eminim. 😂 Benim kizim bununla o kadar oynadi ve oyalandiki.