Shnnkbr Ek gıdaya başlarken hipp ve benzeri markaların ek gıdaya tıklayınız kullandınız mı kullanılmalı mı ,bebeğim 4 aylıkken doktor tadım yapabilirsin dedi yaptırdım şimdi öğün olarak vermeye başlıcam yavaş yavaş acaba nasıl vermem gerekir
Burcuskovski Tek tek sebzeleri tadım yapabilirsiniz kaşık mamalarıni evde kendiniz de yapabilirsiniz kavanozlar aldım onlara püre yapıp koyacağım bence asla kaşık mamasina gerek yok
Shnnkbr Burcuskovski sebzeleri tadım yaptırdım doktorun 4. Ayda başlattı ,şimdi bir öğün vermeye başlamak istiyorum kafam karışık acaba sadece sebze püresi tok tutar mı
Burcuskovski 9.aya kadar bebeklerin herhangi bir kalori sıkıntisi yoktur sadece besin seçmemeleri icin fazla sey tattirmaya çalısırız 1 yaşına kadar. Bu konuda Osman Gönülal Hoca’nın çok güzel içerikleri var Youtube’da.Aklınızda hiç soru işaretleri kalmıyor,ek gıdayla ilgili canlı yayınları da var.Shnnkbr
Shnnkbr Burcuskovski bakayım ona da teşekkür ederim Peki şuan irmik unu yulaf unu karıştırıp versem pürelerin içine daha tok tutması için nasıl olur
Burcuskovski Yulafı öneriyorlar bu ayda ama irmik için erken sanırım bir de ilk önce tadım sonra karışımlar@“Shnnkbr”#p25512207
Shnnkbr ikizannessi doktorumuz başlayabilirsin dedi ve bebeğimle meraklıydı yavaş yavaş başladım vermeye bende