Omurbuglem 36 haftalık erken dogum yaptım cok şükür küveze flan girmedi 2400 dogdu suan 7 kilo falan olmustur 3 ay kontrolünde 3800dü smdi 3 ay 15 gnlük ama sdce ellerni emenlşo bide knusuo gülüo agu falan diyo ne dönebliyo ne elinde bsy tutuyo nede oyun halısını anlıyo :( pasif mi yoksa erken dogdu die mi bilemedim:(
mosimosi Omurbuglem 3800 kg bebek 15 gün sonra 7 kilo olmuştur öyle mi? Tavuklar bile hormonla o kadar şişmez 15 günde
FulYasin Omurbuglem Kalkıp yürüsün isterseniz , daha 3 aylık bebek ne yapabilir ki arada gülüp kendince sesler çıkarır. Post açmak için açmayın Allah aşkına ya.
deletedmom4842 Omurbuglem Daha 3 aylık bir bebek bunları bile yapıyorsa bence endişe etmeyin gayet normal zamanla daha da fazlasını yapacak. Her bebek aynı değil.
Gurbettebianne Omurbuglem çok küçük suan fazla birşey bekleme tam tutması için bir 5 ay beklemelisin ,ayrıca tahmin ettiğine göre kilo almamıştır çok fazla düşünüyorsun 3800 den 15 Günde 7 kilo olmaz
Salih0544 Benim anlamadığım şey 3 ay kontrolünde 3800 şuan 3 ay 15 günlük 7 kg olmuştur diyorsunuz 15 günden mi bahsesiyorsunuz ben mi anlayamadım? Ayrıca pasiflik bi durum yok şuan yapabileceği şeyler ellerini yemek, ığıldamak, ara sıra gülmek 3 aylık çocuktan baska ne bekliyorsunuz
Omurbuglem Salih0544 6800 yazıcktm cnm yanls yazmısım bi yandan cocuk olunca. Bebegmden 1 hafta snra dogan bebek var akrabmızın oyun halısında oynuo ne blim dönüo o yüsten yazdm daha once cocgm olmadı belki tecrübelisinzdir die yazmıstm ama malsf :)
Omurbuglem mosimosi işte seninde kafan tavukla yarışıyo demekki sence dogdugnda 2 küsür kilo olan bebek 3 ayda 1 kilomu alır sdce:) dmekki yanlış yazmısım dmi buda bi ihtimal eee insan olrak bi horozlada münasebetim olmıycgna göre:)
deletedmom4842 Omurbuglem Arkadaşın dediği gibi 3 ay kontrolünde 3800 olan bebeğin 15 günde 7 kiloya ulaşması çok zor.
NaimeYilmaz Omurbuglem 4 hafta gerıden gelmesı normal ama her bebegın gelısımı farklı ılerler 3.5 aylık vaktınde dogmus oglum anca onları yapıyor . Bebeğiniz bence pasif değil ama pasifte olabılır bunda bırsey yokki🤷♀️
NNeslihaNN Omurbuglem canım benim benim bebegimde 36 haftada dogdu çocuk noroloji doktoru gelişimi için 1 ay geriden hesaplıyacaksın dedi şuan 4 buçuk aylık sen 3 buçuk hesaplıyacaksın dedi
aliannesi 6800 demek istedi sanırım :) yazım yanlışı olabilir elbette. benim bebeğimle bir hafta var arasında sanırım, benimki de öyle, hiç dert etmeyin böyle şeyleri. daha çok küçükler internette yazan her şey olmuyor her bebek de aynı değil. daha büyüyecek annesi her şeyin sırası var 🤗
Omurbuglem aliannesi evrt cnm yanlş yazmısım ama bunu düşünende bi sen cıkmıssın cok teskkr ederim:) ne bliyim bakıorm bundn snra dgan bebek dönüo veya oyun halası dkktni cekio özendim sanırım biraz
Meray Herkes kilosuna takılmış kadıncağızın sorusu arada kaynamış 😁 bacım 15 günde 4 kilo aldırdıysan çocuğa kilodan dönemiyo olabilir 😁😁
Tazeannecik Meray buna çok güldüm 🤣🤣 benim yeğenim de 7 kilo Hatta belki azcıkın fazla ama o 5 aylık. 3950 doğduğu halde ancak 5 aylıkken 7 kilo oldu. 15 günde aynı kiloyu almış olmasını bekleyince tuhaf geldi bana da
Mtg Bende 32 haftalik dogum yaptim bebegim suan 3,5 aylik benimkide guluyor elini emiyor vs ama bizimkilerin biraz geriden gelmesi normal
Nekwa Omurbuglem erken dogan bebekler yaşıtlarına göre biraz geriden gelebiliyor ama sorun etme buyudukce bu fark kapaniyo canim
tubatayfun Omurbuglem her bebegin gelisimi farklidir bazilari 3 ayda baslar bazilari 4 ayda yapsinlarda varsin 5 ayinda yapsin