Rez Hanımlar selamlar Yarına kahvaltıya 6 kişi olacağız , Neler yapsam fikir verir misiniz Sarma Erik/dut Kompostosu Peynirli börek Bunlar hazır Kahvaltılıklarda tamam başka neler yapayım
Minnakkk Rez fırına elma dilimi patates olabilir Yumurta salatası Yeşil zeytin salatası Sütlü biber mutlaka denemelisiniz tadı muthis 👌 Aklıma bunlar geldi daha cok sayabilirim de 😂
hankardeslerr Rez Güzel bir menemen 👍 Patates kızartın, pankek yapın zaten sunum güzel olunca sofra şahane oluyor 🤩
Duyulurum Rez kaşarlı domates, patates kızartması, bir de yumurtalı bir şey olur. Ramazan’ın ilk kahvaltılarında çok bir şey yenmiyor ama insan heves ediyor hazırlıyor 😅 kolay gelsin hayırlı bayramlar 🤍
Rez Ysgl26 biber dolması da düşündüm ama üşendim buzlukta diye sarma bırakacam normalde kahvaltı niyetine yemek yapılıyor bizde :))))
Rez hankardeslerr değil mi benim de aklımdan geçen oydu inanır mısınız tabak çanaktan yemekler görünmüyor bazen :)))
biricikbebegim Rez yani bayram sabahı olunca bizde sarma yada zeytinyagli biber dolması filan koyarız kimine garip gelmiş ama kahvaltiligin yanına güzel oluyor :)
Minnakkk Rez bencede pişman olmayacaksınjz 👌👌 yeşil zeytin salatası da yapın mutlaka cok yakısır kırmızı biberli olanlardan yapıyırum ben cok guzel oluyır ekşi ekşi
hankardeslerr Rez Öyle tabi fazla şeyede gerek yok yenmiyor dökülüyor günah, ınstagramdan bakın sunumlara çok güzel şeyler var 🥰
Rez Minnakkk peki ayrıca yeşil zeytin servisine gerek var mıdır salatasını yaptığımda bir de tarif verir misiniz sütlü biber de listeme eklendi yapacam Allah’ın izni ile
Rez Duyulurum ya evet valla misafir var diye yoksa kendimize tost yapacaktım şimdi belli oldular heves gaza getirdi 😅😅
Minnakkk Rez bence gerek yok cunku salata o işi fazlasıyla goruyor. Ben soyle yapıyorum biberli yeşil zeytini ince ince dogruyırum sonra dereotu maydanoz kapya biberi ince dogruyırum ceviz Pul biber nar ekşisi limon sıvıyag tuz ekleyip karıstırıyırm isterseniz mısır da ekleyebilirsiniz cok lezzetli oluyor
EcrinMelek1- @Rez bizimde babannem rahmetli olmadan önce hep bizde yaşardı ve amcam halam çoluk çocuk bizde toplaşılırdı bayram sabahı kahvaltıya ve tavuk yemeği bamya yemeği börek tatlı kahvaltılık yumurta vs bunlar olurdu ☺️ sarma ne alaka diyenlere bizim menü daha saçma gelebilir 😄😄
Rez EcrinMelek1- estf kahvaltı uzuyor öğlene sarkabiliyor brunch niyetine diyelim şimdi ben bazen turşuda bırakıyorum desem eyvah eyvah 😂😂😂
Deletedmom_68 Rez bi karışım var. tulum peyniri rendesi, domates rendesi, yumurta, maydonoz, tuz, karabiber. bunları karıştırıp dilimlenmiş ekmeklerin üzerine döküp fırına atın. çok çok lezzetli bişi, biz bazen sadece bu tarifi yapar yanına çay demleriz😄
Rez Deletedmom_68 mmmm evet ben de peyniri değiştirerek yapıyorum bunu yemelere doyamıyorum, öneriniz için teşekkür ediyorum