asliii_ Merhaba daha önce normal doğum yapmış annelere sormak istiyorum dikişleriniz tamamen kayboldu mu iz vs kalıyor mu ? tamamen geçiyorsa ne kadar sürüyor ?
sleepymom asliii_ kırkımız çıktıktan sonra dikiş falan kalmadı onun öncesinde de yavaş yavaş döküldü dikişler İz kalmadı bende
MevaninMelegi asliii_ hiç iz kalmadı ilk doğumumda 10 gün içinde 2 tane düştü diğerleri kaynadı ikinci doğumumda hiç düşmedi çok az vardı zaten dikişim
DerininAnnesi4 asliii_ kızım şuan 8 ay 14 günlük izler daha var yaa bende merak ediyorum yani şimdiye geçmedi
BirPrensAnnesi___ asliii_ bende de iz kalmadi yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta sonrasında dökülmeye başladı 10 15 gün içinde tamamıyla geçmişti
Alparslan22_ Merhaba doğumdan 4 gün sonra dikişimin 1 tane düştü kalan 3 tanesi de 2-3 gün arayla düştüler ve izi çok çok az kalıyor
asliii_ MevaninMelegi dpğum yapalı 27 gün oldu hala iz oldugu gibi duruyor sizin ne zaman tamamen kayboldu
asliii_ sleepymom ilk doğumum olduğu için bilmiyorum görünüşte dikiş izi kalıyor mu tamamen doğum öncesi haline dönüyor mu 🤔
asliii_ Helpmee bazıları çok kısa sürede tamamen geçtiğini söylemiş neye göre değişiyor böyle anlamadım 🤔
mommybaby asliii_ benim hiç yok gibi şu an doğum yapalı 16 ay oldu. 3 hafta içinde ödemleri indi sonra dikişler dökülmeye başladı şu an orada iz belli bile değil . Dikişler ne zaman dökülmeye başladı tam hatırlamıyorum 🥹
Sinem1205 asliii_ ben 2 3 tane dikisim vardi 1 hafta sonra tamamen eridi hic hissetmedim hatta 2.ayda ağdaya gittigim abla bile sezeryan olmuş gibisin hic dikiş izin yok belli olmuyor dedi suan 5bucuk ay oldu