ilknursarikaya86 Merhaba güzel anneler.1 yaşında oğlum için oto koltuğu almak istiyorum .ne tavsiye edersiniz hangi özellik olmalı neye dikkat etmeliyim ve hangi marka tavsiye edersiniz ?
Agg0207 ilknursarikaya86 maxi cosi tobi aldım kullanıyorum çok memnunum bebegin dışarıyı izleyeblmesi çok önemli o koltukta oturmaz yoksa yükseleblen bir koltuk yada bazası yüksek oto koltugu alman lazım
Fundali Merhaba, besafe izi comfort x3 aldık fiyatı 1.900 civarıydı. ADAC testinden başarıyla geçmiş bir marka olduğundan ve güvenlik konusunda 1.sırada yer aldığından dolayı tercih etmiştim.
Ezgiveduru ilknursarikaya86 besafe izi comfort X3 izofixli aldık, bebeğim henüz küçük kullanmaya başlamadık ama güvenlik testlerini 1.sırada geçtiği için ve kullananların yorumları çok iyi olduğu için tercih ettik. 3 kademeli yatış pozisyonu var ve diğer otokoltuklarına göre daha yüksek olduğu için bebek etrafı izleyebilği için sıkılmıo die duydum. Normal fiyatı 3700 tl , ben trendyoldan %50 indirim yakalayıp 1850 tl ye almıştım. İnşallah bebeğimiz de severek oturur içinde 🙏
Ezgiveduru ilknursarikaya86 vaktiniz varsa hemen kullanmayacaksanız sürekli bakın, çoğu mağazada veya internet sitelerinde ara ara indirimlere girio. Ben sürekli bakıodum. %25 indirimi kaçırdım die üzülürken 2 saat snrasında %50 indirime denk gelmiştim ve son 5 ürün diodu bn sepete eklediğimde 😁
hellomom Bende araştırıyorum bu ara. Britax römer trifix, besafe izi comfort x3 bir de maxi cosinin son çıkan bir modeli var, adac testi en yüksek puan alanlar. İçlerinde en uygun fiyatlı britax römer geldi bana sanırım ondan alacağım.