silad70 Kızlar günaydın 1 aylık ikizlerim var emziğin ucunu verince alıyorlar 5/10 sn emip bırakıyorlar çok aç olunca emiyorlar birtek avent kullanıyorum ama aç olamadıkları da öğüryorlar acaba emziği mi sevmediler başka marka mı almalıyım neden böyle oluyor ki
shiningmother34 silad70 her bebek emzik tutmaz doğar doğmaz aynı gün Avent verdim tuttu şimdi uykuda veya bi yere giderken uçakta arabada vesaire alıyor çok büyük rahatlık
acimavi silad70 gün içinde mi veriyorsunuz yoksa uykuya geçerken mi oluyor bu? Emzik uykuya geçme konusunda yardımı oldu bize, memeden ayırıp direk onu veriyordum ağzına, tok da olsa uyku arasında ağzına emziği tutup uyumaya devam ediyordu
Sassenach silad70 ben her türlü emziği denedim bebek tutmayınca tutmuyor sanırım başarılı olamadık avent normal denedim avent silikonu kesin alır dediler onu denedim chicco denedim wee baby denedim yok boşuna uğraşmayın bence değiştirmekle
Melis1706 silad70 benim bebegimde aventi normalde verince ogrunuyor istemiyor sadece uyuyunca aliyor ben boyle olmasindan memnunum
tulisvebebisi Marka değiştirin bende ilk avent verdim sokrasinda bibs verdim tuttu hala kullaniyoruz orjinal kendi sayfası yada trendyoldan indirimli alabilirisniz
edafmo silad70 evde tam 9 tane emziği olan ben ve asla kabul etmeyen bebem😂😂 damaklı damaksız, silikon kauçuk, wee avent nuk tomme tipe neredeyse her çeşidi denedim ama tutmayınca tutmuyorlar bence zorlamaya gerek yok Ben zorladım olmadı😂