yeniminianne Merhaba anneler benim bebeğimin alerjisi var şuan deneme yanılma yöntemiyle neye alerjisi olduğunu bulmaya çalışıyoruz. Belirtilerimiz yüzde kızarık sivilceler gürültülü kaka ve mukuslu kaka. Süt ve süt ürünlerini kestim yüzündeki sivilceler geçti ama mukuslu kaka devam ediyor doktorumuz mukuslu kaka hemen bitmez dedi. Sorum şu sizin diyete başlayınca kakalarınız ne zaman normale döndü
hunilimomy yeniminianne tek başına mukuslu kaka alerji belirtisi degil ondan korkmayın hemen gecmiyor bizim geçmesi 4 ayımızı buldu sıkı diyet yapmaya rağmen
Lalee359 yeniminianne Benim bebeğim de aynı senin gibi ben de bir hafta oldu süt ve süt ürünlerini keselim ama yeşil mukuslu kaka hala devam ediyor
Bayanmor12 yeniminianne bebeğim 2.5 aylıkken alerjisi olduğunu öğrendik şuan 6 ay 1 günlük hala mukus devam ediyor bende anlayamadım
Zelislina yeniminianne şuan sizinle aynı durumdayım yüzü geçti sırtında kızarıklıklar devam ediyor. Kaka yeşil mukuslu 2 haftadır diyetteyim. Domatesi de kestim onu kesince yüzü düzeldi. Dr süt ve süt ürünleri domates susam tahin ve kuruyemiş yeme dedi 🤦🏻♀️ başka dr a gttim kakada kan yoksa alerjik değil dedi muayene etti bu hassas ciltli bebeklerde olur dedi büyüdükçe düzelir diyo. Kakada kan görmeden alerjik diyemeyiz dedi. Her dr birşey söylüyor benmde kafam karıştı artık.
yeniminianne hunilimomy anladım bende yüzü geçince kakası geçmeyince başka birşeye daha mı alerjisi var diye düşündüm öyle olsa yüzü de geçmezdi değil mi ?
hunilimomy yeniminianne belirtiler azalmaya başlamazdı ama yine de temkinli olun diyet konusunda çok hassas alerji paketli gıdalardan özelikle uzak durun nerdeyse herseyin için de eser miktar da olsa süt ürünü var diyetinizi bozmuş olur
Kucukprens2 yeniminianne bende aynı durumdayım kızarıklık geçti ama arada bi az çıkıyo geçiyo sonradan mukuslu kakası devam . Sıkı diyet yapıyorum yumurta et tavuk kuruyemiş hazır gıda baharat yemiyormuş. Süt ve ürünlerini kesmedi doktorum . Dün ishal oldu doktora godecez bugün . Krem peynir yiyordum .içinde tereyağı varmış acaba ondan mı böyle oldu ?
yeniminianne Kucukprens2 bende peynir yedikten sonra farketmiştim bebeğimin alerjisini. Çok artmıştı. Doktor neden süt ürünlerini kesmedi anlamadım açıkçası ilk süt ürünleri kesiliyor. Süt tozu olan herşey dahil yemiyorum. Hatta içeriğinde eser miktarda süt olabilir yazanları bile yeme dedi doktorum
Haffuse Kizim 1 yas 2 aylik, ve mukus 1 yasina dek devam ediyordu… Hos hala da var, ama cok az🤗 mukus hicbisey degildir… onun opmasi ya da olmamamasina cok takmiyor doktorlar genelde…
Haffuse Kucukprens2 ineksutu dahil coklu besin, kizimin bagirsak tepkimleyid, mukus ve kan oluyordu… 1 yasiyla bitti cok sukur
Haffuse Kucukprens2 ve yeni bir guncelleme ekliyim… Birkac gundur dis yuzunden ishal, dogdugundan beri mukuslu oldugindan bana artik anormal gelmiyor… 15 aylik olacak birkac gun sonra, kakasi hala mukuslu…