Bilmemkii Kızlar 55 gün önce doğum yaptım. 2 kere korumasız ilişkiye girdim 10 gün önce. 2 gün mide bulantısı çektim hamilelik testi yaptırdım negatif çıktı. bugünde siyah bi akıntım oldu sizce hamile miyim
Gryffindor Bilmemkii Bilemeyiz. Ama testler negatifse değilsinizdir. Testlerde hemen çıkmamış da olabilir. Artık bahtınıza diyelim.
shiningmother34 Bilmemkii çocuk istiyorsunuz sanırım korunmasız ilişkiye girdiğinize göre 😂 vallahi risk budur hayran kaldım cesaretinize 🙏 aslaa yapamam aslaa böyle birşey bidaha test yaptın derim
biroglanannesii1 Bilmemkii Bunu biz bilemeyiz ama 2 güne de belirtiler oluşmaz bile bile lades yapıyorsunuz resmen korunmayarak sanırım yeni bir bebek daha istiyorsanız
ikikereannee Bilmemkii gece yazsaydın istihareye yatardık bilirdik o zaman. Bu ne feraset bu ne cesaret yiğidim 🤣10 gün olmuş hamileysen erken daha test için. Ama benim oyum sana bu sene 🤣
Bilmemkii Gryffindor Şimdi lavaboya gittim normal adet kanaması gibi kanamam oldu kırmızı bi avuç şeklinde bence değilimdir ya
Bilmemkii ikikereannee Şimdi lavaboya gittim normal adet kanaması gibi kanamam oldu kırmızı bi avuç şeklinde bence değilimdir ya
Ozgeay Bilmemkii emziriyorsan korkma canım. Daha çok erken. Ama bundan sonra dikkatli ol 🤗yumurtlama başlayabilir
Evaninanasi biroglanannesii1 emziğinde prolaktin hormonu yüksek oluyor ve prolaktin yükseldikçe yumurtlama dengesi bozuluyor ama bu tamamen prolaktin seviyesine ve kadının bünyesine bağlı. Eskilerden kalma “süt korur” efsanesi. Asla korumaz tabi o ayrı
Ozgeay Bilmemkii adet oluyorsun demekki. 40 üstüne görülür demişti annem. Benim de öyle oldu canım. Strese sokma kendini iyice
ikikereannee Bilmemkii bazı insanlar 40 başı derler bizim burda illa 40.gün kanama olmaz sende 50 günlükken olmuşsundur muhtemelen birşey olmaz
Gryffindor Bilmemkii Adet olmuşsundur o zaman. Sen güvenme süte falan mutlaka korun bebek istemiyorsan tabi.
Evaninanasi Bilmemkii değilseniz korunmasız ilişkiye devam mı edeceksiniz? Ayrıca erken falan da değil. 40 çıkınca hamile kalan pek çok kadın var.
Bilmemkii Evaninanasi peki kırmızı kan geldi bir avuç buda hamile olduğumun işareti mi yoksa adet mi oluyorum
biroglanannesii1 Evaninanasi Tamamen saçmalık gerçekten eğer süt korur düşüncesi ile yazdıysa bu yüzden sordum zaten bunu mu kast etti diyerek
Evaninanasi Bilmemkii sadece 1 avuçta adet değildir bekleyin devamı gelirse adettir. Gelmezse de nedir inanın bilmiyorum ama lütfen önleminizi alın bebeğiniz daha çok küçük. Hem size hem ona yazık
yunusemre_moms Bilmemkii yerleşme kanaması da olabilir takip edin bendede öyle olmuştu yerleşme kanaması adet kanı gibi kırmızı gelmişti
gecekusu_- Bilmemkii cesaretinize hayran kaldım genelde bende dahil doğum yapan her kadın çocuğu 2-3 yıldan aşağı düşünmez siz 50 gün sonra düşünmüşsünüz 😂 helal olsun 👏