Pamuk2294 1.5 yaşında bebeğim var. Bazen kaşınıp kendini yoluyor resmen. Deride kızarıklık falan görmedim ve sürekli farklı şeyler yediriyorum alerji olduğunu düşünmüyorum o yüzden. Başına gelen var mı
Huma_kus34 Pamuk2294 şuan aynı dertten bende muzdaribim kızarıklar var vücudunda doktora götürücez bayramdan sonra resmen kanatıyo kaşırken 🥺🥺
569767 Pamuk2294 iyi aksamlar ne yaptınız gectımı kasıntınız benım oglumdada gecmeyen bi kasıntı var alerjık olabılır dedı Dr krem falan verdi ama 2 dur goturuom hiçbisey fayda etmiyor
Pamuk2294 Huma_kus34 çok geçmiş olsun size de. Bizde kızarıklık falan yok ama yoluyor özellikle boynunun altını karnını ve ensesini. Hani ayaklarını falan hiç kaşımaz
Pamuk2294 Kestanesekeri şüphelenecek o kadar çok şey var ki, neyi düşüneceğini şaşırdım. 😔 Bizimkinin rutin genel kontrol için bir ay önce yapılmış kan tahlili vardı doktor değerleri normal demişti ben kendi bebeğimde kandan hiç şüphelenmedim o yüzden.
Pamuk2294 569767 doktor alerjik bişey bulamadı, çok sık yıkamayın deris kuruyor olabilir onun için de bi nemlendirici kullanabilirsiniz dedi, şurup verdi sadece onu da bir iki kere kullandım geçti sonra
569767 Pamuk2294 AA bende şuan onu kullanıyorum hem nemlendırıyorum hem şurup ama hala kuru kuru pul pul bı hafta oldu 🥴
Pamuk2294 569767 bizdeki durum sizinki gibi değildi, ne bi döküntü var ne kızarıklık ne de kabartı. Umarım tez zamanda iyileşir bebişiniz çok geçmiş olsun