Duru2018 Belinay tahinli helva üzüm hoşafı bol su için bide en önemlisi emzirmek. Emzirmek en çok süt arttıran faktördür👍😊
AsliKa Merhaba, ben sağarak bebeğimi beslediğim için sür arttırma konusunda her şeyi denedim 😁 Bende işe yarayanları aşağıda sıraladım. İnşallah sizde de işe yarar ✨ 🍀Günde 5 lt su için, 🍀Sabahları aç karnına 1 çorba kaşığı çörekotu yağı için, 🍀kuru dutu haşlayın suyunu için, 🍀5-6 tane inciri 4-5 lt suda 5 dk haşlayıp suyunu için( tüm gün içeceğiniz suyu tamamlamış olursunuz) 🍀İnciri sütte kaynatıp da içebilirsiniz,yiyebilirsiniz 🍀Dereotu havuç salatası yapın 🍀Yulaf sütü arttırır içine hurma incir doğrayıp yoğurtla ya da sütle tüketin (süt gaz yapabilir, yopurt tercih edin) 🍀Solgar’ın süt arttırıcı vitamini var bira mayası ve b12 den oluşan ondan alın. 🍀taze üzüm yiyebilirsiniz. 🍀tahin ile balı karıştırıp tüketebilirsiniz 😋 🍀Bir de mümkünse her fırsatta uyuyun. Sütünüz bol olsun 💦 🙏🏻
AsliKa Funda86 ben de bir tek yulafı sütle yediğim zaman gaz olmuştu. Onun dışında gaz yapan bişey yok aslında 😊 O zaman en garanti çörekotu yağı ve Solgar’ın vitaminini deneyebilirsin 😉
Funda86 AsliKa ne yiyeceğimi şaşirir durumdayim o gaz yapar bu gaz yapar.neler içiyorum normal hayatta para verseler içmem.ama çocuğum için yapiyorum