Melisaemir123 Merhaba oğlum 3.5 yaşında kalbim ağrıyor diyordu doktora gittik kalbi bı yüksek bı düşük atıyor denilip kalp ilacı verildi TSH yüksek 7.4 mu ne bu durumu yaşayan var mı
Sunlight Melisaemir123 Tiroid ile kalbin çok ilgisi yok normalde. Tiroidi yüksekse onun için ilaca başlatıyorlar. Belirli süre ilaç kullanırken takip ederler sonra ilacı bırakıp takip ederler yine yükselme oluyor mu diye. Yükselme olmaz ise ilaç bırakılır.
Melisaemir123 Sunlight bı kalp ağrısı diye gittik baya bisyler söylendi bu TSH için salı günü randevu bulduk o güne kadar nasıl beklicez bakalım
Sunlight Melisaemir123 Ah çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşsun miniğimiz 🙏🏻 Tiroid için üzülmetin ilaç ile hemen düzene girer kalpteki sorun da sanırım ritim bozukluğu. O da genellikle belirli bi süre kullanımdan sonra düzeliyor ben de çocukluğumda kullanmıştım.
Agaclargibi Canım eğer yedirebilirsen tsh için çiğ dere otu yedir sabah akşam üç beş dal tamamen dengeliyor benimde gebelikte yükseldi oradan biliyorum
Ebruadenhan Agaclargibi merhaba suyunu kaynatıp içirsek etki edermi oda olurmh ben de yemeklerine katiyorum