ZeynepEceninAnnesii Güzel anneler, bebeğiniz kaç saat uyuyor gündüz ve gece uykuları nasıl? Kaç saatte bir besleniyor. Uyku düzeni oluşturabildiniz mii 🤦🏻♀️
Tuba ZeynepEceninAnnesii Bebegim 3 aylikken gündüz 3 kere yarim saatligine uyuyordu. Aksam 8de yatardi her iki saatte bi emmek icin uyanirdi sabah da 7de güne baslardik.😊
Asafbebek ZeynepEceninAnnesii bebegim 3 ay 5 gunluk uyku rutinlerimiz var oglen saat 12de uyuyor saat 2de uyaniyor doyuruyorum sonra 4te uyuyor 5te uyaniyor saat 7 de uyuyup 8 gibi kalkiyor son olarakta aksam 10da yatiriyorum sabah 9da uyaniyoruz tabi her 2 saatte bir mutlaka karnini doyuruyorum
Momofkerem ZeynepEceninAnnesii 3 ay 3 günlük oğlum var. Gündüz gık dese meme ister en fazls 1.5 2 saat de bir emer. Gündüz 2 _3 saatte bir max 45 dk uyur akşam 7 de babası gelir bi asileşir ağlaşır🤦♀️ 9 10 a kadar yarım saat belki uyur 11.30 12 de gece uykusu başlar 4 saat falan uyur sonra uyanıp emer bi 2.30 3 saat daha uyur 8 de ayaktayız bazen kakasını yapamaz gece 2 3 kez gaz sancısı ile uyanır pış pış lar uyuturum. Stabil oluşan tek rutin sabah 8 8.30 arası günaydın kakası 🙈
ZeynepEceninAnnesii Tuba benim kızım da gündüz yarım saat uyuyor bazen en fazla bi saat , 3 saatte bir emiyo öncesinde tok olduğu zaman emmek istemiyo. Gece de 12den sonra uzun uykularımız oluyo o da 12de uyursa gece 4te uyanıyo o şekilde 🥰
Aryaarya Tuba benim kızımın düzeni de Buna benzer. Ama gündüz yarım saat olan uykuları canımı sıkıyor. 45 dk altı uykusu için felaket uyku diyorlar
ZeynepEceninAnnesii Aryaarya bende gündüz sürekli uyutmaya çalışıyorum çok zor geçiyo gündüzleri 🤦🏻♀️
Minnos_31 Bizde gunduzleri 1 2 saat uyuyor ogleden sonra 3 4 saat uyuyor aksam 8 gibi uyursa 10 11 gibi kalkiyor gece 1 2 gibi emziriyorum sabah kalkiyoruz oglene kadarda emiyor uyuyor 12 13 gibi kalkiyor