Meltem_ikra Bebeğimi emziriyorum ama galiba artık doymuyor hamileliğimden kaynaklı sütümün kalitesi düşmüş olmalı. Ama mama içmiyor neden olabilir ki ?
Wonderful_mom Meltem_ikra kiyamam bebise ya mama verin olmadi ac kalmasin.. nasil korunuyordunuz acaba
Mertveannesi2211 Meltem_ikra kaşıkla denediniz mi biberon tutmuyor bazı bebekler benimki biberonla su bile içmez onun dışında üç gün kuralı ile tadimlara başlayıp ek gıdaya geçiş yapabilirsiniz
Quadera Meltem_ikra benim bebeğimde süt içmiyor( sağarak besliyorum). Suluğuyla su içer ıhlamur içer ama asla süt içmez. Şimdi 1 yaşında olacak biberonda süt görünce bana şırıngayı getiriyor. Bazı bebekler böyle değişik oluyor işte . Şırınga kaşık başka bir şey istiyor muhtemelen
Meltem_ikra Nasıl olduğunu bizde anlamadık sürpriz bebek oldu 😊 mama içmiyor SMA denedim içmedi APTAMİL deniyorum onuda içmiyor ne yapacağımı şaşırdım artık
Meltem_ikra Mertveannesi2211 Biberon ile su içiyor hatta çok huysuz olduğunda papatya çayı bile icirdim ama mamayı kabul etmiyor birde kaşıkla deneyim dediğiniz gibi sağolun
Meltem_ikra Quadera Teşekkür ederim deneyecem bunları 😊inşallah olur da yavrum aç kalıyor diye de korkuyorum
Quadera Meltem_ikra korkmayın ya mutlaka aşılır birine ilk denemenizde hemen aşılmasını beklemeyin birkaç gün sürebiliyor ama tavsiyem şırınga kaşıktan daha kolay oluyor
Meltem_ikra Kayra26 Deneye deneye seveceği mamayı bulmaktan başka çarem yok ilerleyen zamanda kendisi hiç emmek istemeyecek sütün tadı değişiyormuş
ruzgrnanns_35 Meltem_ikra bagzı bebekler öyle malesef benim oglumda asla mama almadı doktorunuzla görüşmenizde fayda var o bir yol gösterecektir aksi takdirde kilo alımıda yavaşlar yavrucanın