Miray0331 Askmeyvesininannesi çavuş burda demissin ya 30. Gün 30 pirinç yutmuş oluyorsun diye onu diyom ben😂
gokalpkus Askmeyvesininannesi emzirirken yapılması tavsiye edilmiyor diye biliyorum ama 🤔 emin olamadım. izlediğim videoda söylüyodu yapan kadın 😁
Askmeyvesininannesi gokalpkus baya video izledim hiç öyle bişe denk gelmedim hacı pilav yemiyoz mu 😀 bence zararı olmaz haaa gerçelten iştah kapatır ve yeterli beslenemezsek evet emzirmeye etkisi olur işte dengelemek lazm ama boğazı kısmayıncada zayıflanmıo
Nekwam renkliruya rica ederim benim güzel arkadaşım 🤗 Malum hamile göbeği o canım bağırsaktaki zararlı bakteriler ve. Bunları da elma sirkeli su ile yok edebilirsin zaten o bakteriler seker istetiyo vucuda.. ve bal
renkliruya Nekwam bu sirkeli ballı suyu deneyeceğim.. Peki sirke yi hangi marka kullanıyorsun.. Farkeder mi?
Nekwam renkliruya canim dibinde tortu olan doğaldir deniliyo bim inkini de kullandim kemal kukrer de kullandim bence cokta fark yok. Ama saklama kosulu acisindan cam da tercih etmek daha dogru olur😘 Kürler de hangisi olursa arada mutlaka ara vermek gerekiyor vücut alışmasin diye mesela 2 hafta elma sirkeli yaparsan 2 haftada limonlu su yap ya da yoğurt kürü 🌺
K-D-R @Nekwam Merhaba, teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, benim sorum yoğurt kürüyle ilgili pul biber acı mı olacak, yediğin saat önemli mi bide ne kadar süre uygulanacak
Nekwam K-D-R merhaba rica ederim 🌺 Evet aci olsa daha iyi olur ama mide sorununuz varsa tavsiye etmem. Yogurda bunların yani sira zencefil zerdecal tarcin ve zeytinyagi da katabilirsiniz.