Beyzanurasel Asel 1,5 yaşında ama çok hareketli koltuktan koltuğa atlar üniteye çıkar tvye vurur bir dakika yerinde durmaz ve istediği olmayınca huysuz mızmızz… Hiç hayal ettiğim gibi değil☹️🫣 Buna bi çözüm bulmam gerek sizlerin bi fikri var mı?
Deniz32 Beyzanurasel ben çözümü balkona parka dışarı çıkarmakta buluyorum şuanlık tek frenleme yöntemim bu 🙄
Missmiyuki Beyzanurasel bunları okudukça korkuyorum daha 6.5 aylıkken hareketli inşallah durulur allah sabır versin 😕
Dedimolabilir Beyzanurasel 2 yasa hazir ol bu daha başlangıç. 27 aylik kizim kolunu kirar kafasini yarar duser asla yerde oynamaz hep tepelerde. Dikkat edin biryerini kırmadan.
Bilgiliannee Beyzanurasel Yanlış anlamayın merak ettiğim için soruyorum ailede nasıl diyim yüz veren her istediğini yapan falan var mı ondan mı kaynaklanıyor yada ne bileyim bunu sormamın sebebi kayınbabam 10 aylık daha büyüsün yazın her istediğini yapıcam ne isterse diyor bende baba herşeye tamam demesek yok demeye de alışsa falan yaptım hatta buna gitti kafam o yüzden sordum 🫶🏻
Beyzanurasel Deniz32 bu da pek çözüm sayılmaz ya çünkü her zaman sürekli çıkaramayaniliriz ve evde bi düzen sağlamamız gerek amaaaa nasılll
Deniz32 Beyzanurasel valla varsa bir çözümü olan hemen söylesin 😂 orda burda atlaması sonucu ben evde yastık minderle geziyorum düşüp kendini incitmesin diye tampon bölgeler oluşturuyorum tv yi felan geçen hafta astırdık onun haricinde hergün ev dandini 😅 zaten istemediği olduğunda küsmeleri kendini yere atmalarını felan saymıyorum 🤣
Beyzanurasel Missmiyuki Anne olmak çok zor ya hem onlara zarar gelsin istemiyoruz hem de çok yoruluyoruz 🫢
Ilkannelik Benim kızım da bir buçuk yaşında her şeyden çok çabuk sıkılıyor istediği olmayınca kendini yerlere atıyor dışarı çıkarıyorum bu defa eve sokamıyorum eve sokuncada geri çıkmak için mızmızlanıyor ay yazarken bi daha yoruluyorum gerçekten geçişi bi süreçtir umarım ya🥲
Aselimmm566 Aseller hep böylemi yaa tanıdığım bi asel var oda cok fena hic durmaz yerinde bende de bi asel var daha 50 günlük maşallah siniri kendinden büyük Allah yardımcımız olsun
Umutluluk 2 yaş ve 1 aylık bebeğim var .2 yaş oğlumda öyle .devamlı oyun kuruyoruz malesef bazen çıldırıyorum mesela mutfaktaysam sofra bezi üstüne barbunya yemediğimiz için onu döküyorum kepçeleri ile oynuyor .balkona çiçek toprağı döktüm arabalar falan öyle orda oynuyor arada . Resim vs yapıyor inanın duvarı pastel boya ile boyadı izin verdim sırf dursun diye sonra oturup 1saat sildim .
GSevilay65 Dedimolabilir şuan ben bile korktum kızım 15 aylık 🌺 yeni yeni koltuk tepelerinde zıplamaya başladı sonumuz hayır olsun
Beyzanurasel Deniz32 ayy demek hepsi aynı bu beni biraz tatmin etti en azından tek benimki değilmiş😂bende tvyi astırdım ama üniteye çıkıp vuruyo
Beyzanurasel Umutluluk Mesela onunla kitap okuyorum oyunlar oynuyorum parka vs bende götürüyorum fakat iyice şımarıyo sakin olamıyo
Beyzanurasel Bilgiliannee zaten benim dışımda bi düzen kurmaya çalışan yok eşimde biraz destek diğer dedeler neneler hep dediğini yapıyor zaten ama genelde kendi evimdeyim benim düzenime alışmalı ama yokk anlamıyor , babasıda böyleymiş küçükken🫢Her dediğini yapmışlar sanırım babasına çekti