Betelgeuse_ Cigli karsiyaka taraflarinda cocuk doktoru oneriniz var mi? Oglumu kontrole goturmek istiyorum
bilgekizinannesi Betelgeuse_ medical point Aslı Aslan çok ilgili hiçbir ayrıntıyı atlamaz. Prof kendisi
Betelgeuse_ Su4835 merhaba tekrar rahatsiz ediyorum ama, cem cicek’e randevu bulamadim baska tavsiye edebileceginiz bir doktor var mi can hastanesinde? 😊
Su4835 Betelgeuse_ Cem bey çok iyi bir dr açıkçası çocuk yoğun bakım doktoru olduğu için randevu bulmak çok zor 😞 Hasan beye de bir kez gittim ona da gidebilirsiniz ama Cem bey olsa daha iyi olurdu
turnakusss merhaba gelebiliyorsanız manisa’da Şirin Çakıcı var, 32 yıllık doktor ve çok ilgili. Sürekli iletişim kurabileceğin ve aklına takılanı saat kaç olursa olsun danışabileceğin birisi. Kendi özel muayenehanesi var, hastanede değil. Tavsiye ederim.
Betelgeuse_ turnakusss tesekkur ederim zaten yurtdisinda yasiyorum yakinda donuyorum surekli gitmek icin degil, sadece bir kereligine gidip kontrol amacli tahlil yaptirip gorus almak istiyordum ama tavsiyeniz icin sagolun 😊
Aybarsin_anasi Çiğli Ekol hastanesi uzm Dr Ümran hanım var. Tavsiye ederim. Alanında uzman bir doktor. Aklınızda soru işareti kalmasına imkan vermeyen biri.