Poyrazz123 Merhaba annelerim bugün 30günlük olduk, ama sütüm hâlâ yeteri kadar gelmiyor bebeğim doymuyo, mama takviyesi yapıyorum,acaba neler yapmam gerekiyor arttırmak için
Birminikannesiyim Poyrazz123 kurudut kaynatın için bebe bisküvisi çayın yanında tüketin dereotu bol bol tüketin
Irem21- Poyrazz123 bulgur pilavı, susam, su, hurma çok güzel süt yapıyor bir de marketlerde Maltana diye bir içecek var alkolsüz arpa suyu hem ödem attırıyor hemde süt yapıyor tavsiye ederim
Poyrazz123 Birminikannesiyim valla 4kez sağıyodum 75 CC anca çıkıyodu. Her bir gögsü on beş dakka sağdım
Defnesa Dereotu benim oğlumu mahvetti ya süt yapıyor diye yedim aşırı gazlandi çıldırdı çocuk yara oldu bezin deydiği yerler flan doktor ne yedin diye sordu farklı olarak dereotu yemiştim dedim çok gaz yapar birdaha yeme sakin dedi
Mryasmin Kuru incir de süt yapıyor.birde anason ve rezene çayı iciyrm ben saat 13:00-16:00 arasi uyuyabilirsen yarım saat uyu canım.Sabahlari dereotu yiyorum . Doktor bna dereotu ye maydanoz ve nane kesinlikle tüketme demişti. Bulgur da süt yapıyor hoşaf ile yiyebilirsin ama gazda yapıyor çocukta bnm oğlum 3,5 aylık bulgura yeni başladım..
Poyrazz123 Birminikannesiyim bilemedim bende 4 kez sağmada az diye düşündüm,stres yapıyorum bide gelmiyor diye
Ayse_3434 Öncelikle MaşaALLAH rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin benim yaptığım 2 şey vardı biri soğanı soteliyip yumurta artık yemek 2. De momstok çayı var onu içmek o çok bereketli çay tavsiye ediyorum