berfn 15 gunluk bebeklerinizi kac saate bir besliyorsunuz uyanmasini bekliyor musunuz kendinizmi uyandiriyorsunuz
GSevilay65 berfn 2 saatte bir emziriodum uyuduğu zaman uyandırmadan emziriodum sonra sonra bıraktım doktorum aç olan bebek uyumaz dedi bende uyandığında emziriodum
tosbiksmoms berfn 18 günlük bebegimj geceleri uyandığında besliyorum gündüzleri de 2 satte bir uyandiriyorum.
Minik_susam GSevilay65 bende uyandiginda besliyorum buhun 15 günlük. Meme cok almiyor daha cok mama malesef
GSevilay65 Minik_susam bizde mama anne sütü olarak gttik 5.5 ayında anne sütünü bıraktı ek gıda mama olarak ilerledik normalde mama almazdı ama kötü doktora denk geldik o yüzden mamaya başladık
seida Ben 3 saatte 1 alarm kurup önce altını temizliyorum o aşamada uyanıyor zaten sonra da emziriyorum . Hipoglisemi komasına girmesin diye danıştığım tüm uzman doktorlar aynı şeyi söyledi
B1elf 30 günlük olana kadar 3 saatte bir alarm kurdum gecede gündüzde hep 3 saatte bir emzirdim ve istedikce suan 35 günlük uyandirmiyorum zaten artik kendi de uyumuyor 😀😀😀
seida ALPARSLAN_bey bizim de göz kenarlarında hala var 17 günlüğüz salı gününe kontrol var geçmezse bazı tahliller yapılacak