ikiKudurukAnnesi Biroglanannesi benimki artık bebek degil ama olsun 😂 2.5 yaş Sabah ; Tereyaglı yumurta , pekmez ve süt Öglen ; Tarhana çorbası Akşam ; Köfte ve pilav Yatarken de yulaflı muhallebi yiyecek
BelaCivciv Biroglanannesi 15 aylık Sabah; peynir, domates, salatalık, yumurta, yeşil zeytin ve az bi şey tost Öğlen; sebze çorbası Ara öğün olarak karışık meyveli smootie Akşam; etli nohut, pilav, yoğurt
Ysgl26 Biroglanannesi 10 aylık sabah kahvaltıda yoğur avokado ceviz ve pekmez yedi. Öğlen kıymalı tarhana çorbası. Akşam da krep ysptım onu yedi ıhlamurla
arassmomss Biroglanannesi 9 aylık sabah hipp 5 tahıllı mama içinde gün kurusu kuru üzüm ve elma yanında cevizli muzlu avokado, ara öğün salatalık akşam ilik sulu sebze çorbası
Denezmeh 9 bucuk aylik Sabah yulaf icinde kuru kayisi hurma yaninda lor peynir yaninda avokado muz ezmesi Oglen: et suyunda mercimekli tel sehliye corbasi yaninda yogurt Aksam: haslanmis tavuk butu pilav yogurt Aralarda formul mama
superanne2 Ysgl26 14 aylık sabah tereyaginda yumurta yedi öğlen brokoli çorbası ara öğün olarak muz ve tahin pekmez akşam haşlama yapmıştım et biraz serti o yüzden sadece patatesinden yedi
miracmoms 1 yaşında Sabah omlet, vişne suyu, peynir, salatalık Öğlen tarhana çorbası yoğurt Ara öğün portakal yedi Akşam yemeğinde mercimek çorbası pilav ve et yedi azar azar hepsinden🥰
Yasemin5 Biroglanannesi Sabah Haşlanmş yumurta, avakado, lor, zeyin ve muzlu cevizli pekmez Öğlen elma Akşam köfte haşlanmış tatlı patates brokoli yanina yoğurt 4 öğün anne sütü 8,5 aylık🌸
1052k-k Bir buçuk yaşında. Sabah muzlu omlet öğlen balık akşama doğru bir tane kayısı akşam da cevizli meyve püresi
queens Sabh yumurta peynir zeytin Ara öğün meyve Öğle çorba sebze yemeği yoğurt Ara kuruyemiş Akşam köfte patates salata demeyi çok isterdim ama malesef krep patates ayran süt elma yedi 28 aylık
Deletedmom_62 Biroglanannesi 8 aylık ne yazık ki pek birsey yemiyor. Birkaç kaşık herobaby maması, Birkaç çay kaşığı labne. elinde ekmek ve simit o da yemedi ıslatıp attı 😁 mama da 3 kez 120 cc .
Ucansupurge Biroglanannesi 19aylik normalde iştahı yerindedir ama bugün hiçbirsey yemedi. Diş geliyor herhalde. Kuru ekmekle günü kapattı şaka gibi Sabah Peynir omlet Çilek Zeytin Labne Birazcık ekmek. Omlete dokunmadı, ekmeği ufaladi çilek ve zeytin yedi. Armut kestim yemedi. 1 kase kaşık maması yedi ballı sütlü irmikli. Uyurken mama içti. Öğle yemeğinde taze fasulye vardı dokunmadı bile Zeytin yedi bir iki annem vardı bisküvi verdi 2 tane petibor yedi. Akşam üzeri biraz ekmek yedi Akşam yemeğinde taze fasulye tavuksuyu corba vardı tavuklari yedi sadece biraz patates yedi. Uyurken mama içti
Defne1290 Ucansupurge merhaba sizin bebeğiniz de mi uyurken mama içiyor acaba? Benimki sadece uyurken içiyor da merak ettim😊