Sibelmuc Morusevenanne Ben Lumea Prestige kullandım. Çok çok memnun kaldım. Zaten lazere başlamıştım ama devamında bunu kullandım tamamen bitti şükür
Aylaayla Ben rowenta kullandım memnunda kaldım açıkçası bacaklarımda gel tük kaldı bitti yani dünya varmış.Şimdi kızıma vericem düzenli ve düzgün kullanırsan etkili oluyor
Elifterzii Bende var SC2007 kullandim hala kullaniyorum da arada bir atış yapiyorum. Düzenli kullanımda iyi derecede sonuç veriyor
Morusevenanne Mom098 rica etsem makinanın altındaki kod ne bakabilir misiniz? Cünkü yorumlarda hep sc1997 nin kaş aleti eklenmiş hali demişler. Yani makinada sc1997 yazıyor demişler bakabilir misiniz?
Cisem_25 Mom098 Merhaba. Ben de bu ürün ve prestige arasında kaldım. İkisinin farkları nedir biliyor musunuz?
Morusevenanne Ezonunannesi20 evet onu da çok övmüşler ama bütcemi asıyor teşekkür ederim peki siz sonuc aldınız mı? Yani azaldı mı ya da bitti mi tüyler? En çok genital bölge için ihtiyacım var.
Ezonunannesi20 Morusevenanne ben zaten epilasyona gidiyodum azalmıştı onu kullaninca da bitti diyebilirim. benim bildiğime göre o cihazları genital bölgede kullanamiyosunuz bende denedim atış yapmiyo alt kisimlara hassas bölge olduğu için sadece üst kısım ve bikini bölgesi filan yapiyo