AyseSerraMoms Merhabalar 🌸 2 aylik bebeğim mama vericem sütüm bugun azaldı ve gelmiyor bebegim ac mama aldim vericem ama sizce normal biberonla mi veriyim kaşık biberonla mı?
endoplazmikretikulumiste AyseSerraMoms kaşıkla verirsen seni emmeye devam eder biberonla verirsen meme reddi yaşarsın dahada seni emmez
karelmomyy AyseSerraMoms biberonla hasıra alışıyor ve emmek ona zor geliyor. İleride tekrar sütünün artıp.emeceği varsada emmez benim bebeğim emmeyi bıraktı kaşık biberon kullansaydım keşke
Summerwine95 AyseSerraMoms ben ara ara mama verdim normal biberonla bir sıkıntı yaşamadım ama her bebek bir olmaz tabi doktorunuz neyi onerdiyse onu yapin
ruveydaensar AyseSerraMoms sütüm azaldığı için mamaya başladık . İki ay kadar kaşıkla verdim mamayı . Sonra biberon verdim . Ama biberondan sonra benim o azcik sütümü çekmeye uğraşmadı kızım. Tamamen bıraktı anne sütünü. Kaşık biberon onerdiyse doktorunuz öyle yapın. En azından bi süre daha anne sütü alsın riske atmayın . Sağım falan bı yere kadar . Bebek de zorsa hele vakit bile bulamıyor insan sağım yapmaya çok zor.
Fatmanur41 Ya doktor bana da kaşık biberonu önerdi ama bana saçma geldi Philips aventin bi cam bşde plastik biberonunu aldım ikisini de kullanıyorum
AyseSerraMoms Fatmanur41 banada memi birakmaain diye onerdii iste hep mi kullanicam baska biberonlarda aldim cunku ne zaman gecixem bilemedim o yuzden danismak istedim
AyseSerraMoms ruveydaensar cok uzuluyorum yaa neden bi anda böyle oldu diye insallah azalmaz wutum ama ara sira mama verirsem kasik biberonla veririm
AyseSerraMoms Cok tesekkur ederim hepinize dediginiz gibi kaşık biberonla verdim göze alamadim cok uzuldum bi anda boyle oldu sutum iyiydi aslindabi anda azaldi bugum cok aglayinca mecbur mama aldim insallah azalmaz sutum uzuluyorum