Gyed Nildefne benim kızım 6 aylık 4 aydan itibaren sürekli döndürüyor kafa yan uyuyor uyudugundada sıkıntı olmaz canım ne kadarlık bebegin
Nildefne Gyed 3 aylık canım sağlık ocağındaki ebe kafası terliyor kaşınıyor olabilir dedi ama belki yaşayan biri varsa acaba başka bir sebebi var mıdır diye merak ettim
Nildefne Swill Gaz olunca bacaklarını çeker karnına doğru onun gazla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum canım
Kbrsaglk Nildefne yani bütün uykusunu kafasını sağa sola çevirerek uyuyo tabi ben hiç uyuyamıyorum öyle sürekli uyanık gibi dönüp durduğu için 🤔
TubaLina Nildefne benim kızımda sağa sola çok çevirir hızlı bir şekil de kulaklarında kir birinkitisi var kaşınıyor olabilir, kafası da çok terliyor o da kaşıntı yapar
Nildefne TubaLina Kulaklarına hiç dokunmuyorum pamuk falan sokmuyorum kendiliğinden kir olunca çıkıyor ben elimle hafifçe alıyorum oda olabilir evet kulaklarda etkiler
annesininaslani Aynı şekilde bir post ta ben açmıştım bitişi uykuya direniyor o yüzden yapıyor demişti bana mantıklı geldi ne zaman uyutmaya kalksam yapıyor yada uyutup yatağa koyunca yapıyor
YavruKartal Nildefne Oğlum 4 aylık ve uzun süredir aynısını yapıyor. Video çektim ve 2 ayrı doktora gösterdim. İlk tespitimiz kesinlikle gaz sancısı çünkü gaz çıkınca sakinleşiyor. Birde uykuya direniyorlarmış. Oğlum özellikle gece emip tekrar uyuttuğumda çok yapıyor.
Kbrsaglk YavruKartal benimkide aynen öyle gece ilk uykusunda yapmıyo emzirip geri yatırdığımda 2.ci uykuda sürekli kafasını sallıyo nasıl geçti peki bu naptınız
Nildefne YavruKartal Canım gaz problemi Allaha şükür hiç yaşamadık maşaAllah subhanAllah diyim o yüzden gaz ihtimal vermiyorum gazını çıkarır kakasını falan altını temizlerim öyle uyur..
YavruKartal Kbrsaglk Pek bir şey yaptığımı söyleyemicem çünkü eskisi kadar olmasada hala yapıyor. Eğer çok devam ederse başını 2 avucumun arasına alıp piş piş diye sakinleştiriyorum ya da ninni söylüyorum uykuya daha kolay geçmesi için
Nd12345 Nildefne benimde ayni sekilde emme refleksinden meme ariyor diye dusunuyorum uyanikkende yapiyor🙄
Nildefne Nd12345 Aaa bak buda çok mantıklı ben memede uyutuyorum yatarken emziriyorum ondanda olabilir..