Aselim38 Glysshn ben denedim canım 2bucuk aylık falandi. Nohuttan daha küçük alıp hem göbek deliği çevresine hem de ayak altlarına sürerek masaj yapıyordum ki gerçekten 15 20 dkda sonuç aliyodum sakinlesiyodu valla
Aselim38 Glysshn onun kadar olmasa da mentol kokusu var canım. Yanlız bu arada bize doktorumuz söylemişti. Doktor tavsiyesiyle kullanmani öneririm. Yanlış yönlendirmek istemem çünkü
Matf94 Bende kullandım oğlum 1 yaşında halen kullanırım, gerçekten faydalı, ayaklarının altına tane kadar sürerim bazen. Kokusuda hafif.
-Alimm- Bize doktorumuz hasta olduğunda boynuna sürmek için vermişti , gaz için hiç duymadım😊 ama yakmıyor tabini normal viks gibi değil
Glysshn Gazı olduğunda az bişey karnına sürüyormuşsun sakinleştirip uyumasına yardımcı oluyormuş diye duydum kızlar
ayazasaf Glysshn bende reklamdamda görüp sormuştum prospektüste de yazıyor canım resme bak resimag.com/p1/fbff45cb1f3.png
Glysshn ayazasaf ben kontrole gittiğimde doktor a Bi danışayım canım kendi başıma iş yapmayım ne olur ne olmaz korktum şimdi
Glysshn Aselim38 Haklısın canım ne olur ne olmaz doktor a danışmadan bişey yapmamak lazim çok teşekkür ederim 🙏🙏