Ozlem1510 Kızlar ben sezeryanla doğum yaptım doktorum 10 gün sonra yara için jel kullanamabilirsin dedi sizin kullandığınız bi jel var mı
Mammy Ozlem1510 bn hiç jel kullanmadım sadece doktorum ağrı kesici bide antibiyotik vermişti yaranda sorun mu var canm
PinkyMom Ozlem1510 bepantol anti scar jel kullanıyorum ben şu toplu olandan ama düzenli süremediğim için faydasını görmedim 🤷♀️
Ozlem1510 Mammy sorun yok da doktor demişti ama ben ismini sormamışım o kafayla bi tane kağıt var vermiş yapılması gerekenler diye 10 gün sonra jel kullanabilirsin yazmış ama ismini yazmamış
Snykz Maviskizimm ben çok beceremedim açıkçası siz nası yapıyorsunuz krem gibi hemen emilim sağlamıyor eee karnım açık bu havalarda bekleyemiyorum bir süredir kozdım bıraktım ama çok güzel bir krem
Berenbr Snykz emzirirken kullanılabiliyormu ben internette kullanilmiyo diye görmüştüm ondan almadım eger kullaniliyorsa alicam
Maviskizimm Snykz sabah ve akşam sürüyorum ben.evet bende çok bekleyemiyorum 2dk bekleyip üzerine bi peçete kapatıyorum çamaşırlarıma bulaşmaması için.
Snykz Berenbr dogum yaptım kadın dogumcum 15 gün sonra verdi ve kolay kolay ilaç veren ilaç içirttiren bir doktor değil hamileliğimde ilaç içmeme izin vermedi 😁 oyle olsa eminim vermezdi ama tabiki siz bilirsiniz