E bebekten ana kucağı ve oyun halısı alıcam begendiklerim sadece e bebek sitesinde var mağazasında aynı ürünler yok sipariş verip memnun kalan var mı ? Ödeme kredi kartı yazıyor banka kartı iban numarasıyla ödeme yapılabiliyor mu bilginiz var mı ? Şimdiden teşekkürler 😊
1mom1baby Ben genelde alışveriş yapıyorum ordan memnunum bu zamana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım kredi kartı veya hesap kartınızla alışveriş yapma imkanınız mevcut☺️☺️
1mom1baby canım sitesinde yoksa magazadan ödemesini yap onlar eve yolluyor ben kızıma joie serina ana kucağını o şekilde aldım magaza ellerinde yoktu ödemeyi yaptım onlar 3 gün içinde evime kargoladılar
1mom1baby ben internetten siparis verdim sorun yasamadim e bebek icin
1mom1baby dünyaları aldım internet sitesinden 😁 Yaşadığım tek sorun, bazı kıyafetlerin bedenini büyük göndermişlerdi. E faturayı sakla, sms olarak gönderiyorlar. Ebebek mağazasına gidip değişim yapabilirsin.
Thesra oh o zaman çok iyi kredi kartı yok çünkü hesap kartı oluyorsa süper begendiklerimin hepsi bir arada sadece orda olmasaydı çok uzulcektim 😀
Aslhn266 aaa çok iyiymiş siteden banka kartıyla ödeme olmazsa öyle yaparım o zaman 😊😊😊
1mom1baby Kargolarida hizli calisiyo bir sorun oldugunda iade etmeni gerektiren birseyide hemen iade alip odemesini yapmalarida cok guzel ☺️☺️
1mom1baby ödeme oluyor canım bende daha yeni banka kartıyla bişeyler aldım 🙂
Obsesifk yorumlardan çok rahatladım iyi o zaman alırım 😊
Anakucagı hangisini alacaksınız cocugunuzun cinsiyeti ve kaç aylık acaba bende almayı düşünüyorum 1,5 aylık erkek bebeğim var
HilalAnl fisher price sallanan sandalye ve portatif ana kucağı büyüdüğünde koltuk olarak kullanılıyor 18 kiloya kadar tasiyormus uzun süre kullanımı olduğu için onu düşünüyorum bunun fiyatında diğer ana kulaklarına baktım 9 kilo taşıyor benimki 7200 kilo 4 aylık onun için bunu alıcam cinsiyeti kız