Milaa07 Kızlar bebeğim 12 günlük napsam gece uyutamıyorum sütüm yetiyor eminim açlıktan değil ama neden bilmiyorum sabaha kadar uyumuyor artık dayanamıyorummm
Ftttmm Milaa07 sadece sizi istiyor kokunuzu sıcaklığınızı. Bol temasta bulunun sık sık emzirin. Sık sık acıkır çünkü. Kucağınızda dursun uyuturken yarım kundak beyaz gürültü açabilirsiniz. Size ihtiyaç duyuyor
MyDarlingSon Milaa07 Gazı olabilir ve de daha çok minik ilk 3 ay anne karnında saniyor bebekler kendini ona sımsıkı sarıl aeni istiyor kokunu…
Milaa07 Ftttmm yanımda yatırdım bu gece gene huzursuzdu gözleri hep acık sanki uykuya dalmak istemiyor dimi memede uyuyor hemen bırakmıyorum dalsın diye ama kıcagımdan indirdiğim anda gözler açık
Sinem61 Milaa07 memede şekerleme yapıyor o yetiyor ona demekki . Memede dalmasina müsade etmeyin . Dalarken çekin memeyi. Bı de çok küçük bol bol ten teması yapın , duş aldırın, masaj yapın vs.
reryilmaz Kundak yapıyor musunuz daha yeni çok küçük olduğu için kendini dış dünyaya adapte etmeye çalışıyor bir süre sonra düzeliyor gazı yok karnı yoksa mutlaka sıkı sıkı kundak yapin