Noname21 derenay bende üç buçuk yaşındaki kızıma yeni aldım eczacı en iyisi möllers dedi omdan aldım limonlu ama içmedi birdaha alınca portakal suyuna atmayı düşünüyorum
oglumubeklerken derenay oğlum şu an 16 aylık, 14.aydan beri doktorumuzun tavsiyesi ile ocean karışık meyveli kullanıyoruz
livanurvealpinannesi61 Noname21 tutti fruttili olanı bende aldım çocuklar çok seviyor yorumlara bakarak almıştım limon ve Elmalı olanı genelde sevmiyorlarmış
Noname21 livanurvealpinannesi61 şeker gibi olandan mi bahsediyorsunuz şeker vermedim hiç yiyemez onu diye almadım açıkçası
livanurvealpinannesi61 Noname21 yok hayır möllers omega 3 tutti fruttili sizin aldığınızın aynısı tutti frutti yazıyor üzerine canım
Nurumm12 Noname21 yok aroma olarak aynı markanın sıvı şekilde tutti furittilisş var güzel tadı diğerlerine göre bence
derenay Oğlum 1,5 yasında ölcüsünü nasıl ayarladınız acaba iki günde bir bir tatlı kaşığı diyen var cay kasığı diyen var kafam karıstı
Noname21 livanurvealpinannesi61 anladım zaten süresi geçti birdaha alacağım onu deneyeyim birde teşekkür ederim