Medar 5 bin + 659 tl muayene (medarda Gültekin beye asla gitmeyin yeğenim onun yüzünden neler çekti) (bu hastanede sadece Ertan Zan’dan memnunum, hastanenin kendisinden bile memnun değilim berbat! Zaten size değil gelen arap kabilelerine hizmet veriyorlar…)
Beyhekim 2700 + 600 muayene doktorları hakkında bir fikrim yok bir genel cerrah (çocuk cerrahı değil) büröde başhekimleri giriyormuş, ama hastane oldukça alakasız berbat telefonda konuşan sekreterleri ayrı kaba.. Ay hepsi berbat ya… (Yenidoğan bebeğimden kan alacaklardı sanki 30 yaşında insandan kan alır gibi tüpü taktı çocuk mahvoldu damarın içinde gezdirdi iğneyi. Bağırdım bağırınca bebek hemşiresini çağırdılar ama olan olmuştu.Sünnet için asla düşünmedim bile orayı.)
Toyotada birisi varmış direkt sünnetçiymiş hastanede olursa 3000 eve gelirse 1700. Adı Yahya ama soyadını unuttum. Bu kişiden de baya memnunlar.
Adatıp 6000+500 muayene (tamamlayıcı sigorta ile muayene ödemedim)
(Tamamlayıcı sünneti karşılamıyor)
Benim tercihim Adatıp’tan yana oldu, Doç. Dr. Süleyman Ayvaz Bey gerçekten harika bir kişi, bebeğim 2 ay 20 günlük, dün sünnet oldu gerek hemşireler gerek doktorun yaklaşımı harikaydı. Saçını okşaya okşaya götürdüler ameliyathaneye içim çok rahattı.Sabah dokuz buçukta aldılar ona beş kala odaya geldi. Bir saat sonra doktor bilgilendirmek için geldi. Çok detaylı ve açık bir şekilde bilgilendirme yaptı. Pimpirikli bir insanım dünden bu güne iki kere mesaj attım doktora sabırla ve çok açık dönüşler yaptı.
Detaylı yazdım çünkü sünnet araştırması sırasında ben açıklayıcı mesaj bulamamıştım umarım yardımcı olur. Süreç hakkında daha da detay isterseniz yine yazarım.