Vera1810 Merhaba masala lütfen destek çıkalım zekat ve fitrelerinizi bu sene masala verebilir misiniz. Lütfen makinelere bağlanmadan kurtaralım ❤️
Vera1810 Kimse görmüyor mu lütfen destek olalım hepımız evlat sahibiyiz ve bizimde başımıza gelebilirdi. Lütfen duyun duyurun. 10 tl 20 tl bile damlaya damlaya göl olacak
Vera1810 [silindi] teşekkür ederim canım. Dekont çok önemli yüzdelik hesabı için hergün dekont ile sayım yapıyorlar
Vera1810 Bir sadaka bin belayı def eder. Burdakı insanlar önünüze geldiyse bu post sizinde iyiliğiniz geçsin. Asırı hastayım yatcam şimdi lütfen destek olun post gerilere düşmesin ger anne görsün
Vera1810 Bir sadaka bin belayı def eder. Burdakı insanlar önünüze geldiyse bu post sizinde iyiliğiniz geçsin. Asırı hastayım yatcam şimdi lütfen destek olun post gerilere düşmesin ger anne görsün
Vera1810 Lütfen kendınız suan vermiyor bile olsanız bir kere paylasin ben bu şekilde bir sürü yardım topladım. Zaten resimde hersey yazıyor bir resım paylaşmak zor olmamalı sonuçta can bir anne evladı.
Vera1810 Noname21 Allah kabul etsin inşallah canım. Sayfasına dm den dekont atabilir misiniz. Yüzdelik için