Shdergun Merhaba kızlar. 9 aylık olduk 7. Aya kadar uykusu berbattı daha sonra düzene soktum son 1 aydır sabah ilk uykusundan 30dk sonra uyanıyor bidaha sallıyorımöyle yatıyor neden uyanıyor acaba hic böyle değildi gerçekten cok sıkıldım artık
oglumubeklerken Shdergun uyku ve uyanıklılık sürelerine dikkat ediyor musunuz. Uykusu gelmeden uyutuyorsanız o yüzden de kısa uyuyor olabilir. Kaç uyku yapıyor günde, benim oğlum o zamanlar 2 uyku yapıyordu.
Sinem61 Shdergun uyuduktan 20dk sonra gidip dürtün. Tam uyanmasın ama hafif kipirdasin. Ben öyle uzattım
iremnr Shdergun merhaba uyku aralıklarınızı düzenleyebilirsiniz. 1. Aralık 3 saat 2. Aralık 3 saat 15 dk gece uykusu aralığı 3.5 saat olmalı ayına göre 🌸 toplamda maksimum 3 saat uyumalıdır. Hep 30 dk da uyanıyorsa eğer uyuduktan sonra 25. Dakikada siz gidip uyandırmadan hafif dokunup kıpırdanmasını sağlar ve düzenli yaparsanız bu durum geçebilir 🌸
Burcum17 Bnm kızımda 9 ay 11 günlük o da öyle yapıyordu destekli uyuduğu için her uyanista aynı desteğe ihtiyaç duyuyor bir çeşit bağımlılık yani biz uyku eğitimi verdik şimdi uyansada tekrar kendisi uyuyor🧿