Burcum17 Hanımlar günaydın bizim sağlık ocağında menenjit hariç 9 ay aşısı yok dedi internette kızamık kızamıkçık kabakulak 9.ayda yapılır yazıyor aklım karıştı var mı yok mu ??
seizetheday Burcum17 var canım gelen hafta oldu oğlum kampanya aşısı aynen okuduğun gibi kızamık kabakulak falan için dedi ebe
Musabnannesi Burcum17 benim bebeğim de 9 ay 4 günlük hemşireye bende sordum normalde ekstra çıkan bi kızamık aşısı var dedi ama şu an elimizde yok dedi bizde yaptırmadık boşver 1 yaşında Allah nasip ederse olucak zaten sonradan yürürlüğe giren aşı pek güven vermedi ☺️
Burcum17 Bana aşı yok bu ay yapılmayacak dedi ama internette 3 lu karma var diyor isteğe göre mi yapılıyor anlamadım
AliEmirmoms @“Burcum17” biz yaptırdık sağlık ocağında hemşiremiz sağlık bakanlığı yeni yürürlüğe koydu dedi önceden yokmuş🥰
Burcum17 Ben bunu nasıl söyleyeceğim onlara şimdi yaaaa iki kez sordum yok dediler şimdi varmış niye yapmıyorsunuz mu diyeceğim nasil yapsam ki ???
Burcum17 AliEmirmoms Evet ya bana neden öyle dediler ki bı kere de değil iki kez gittim yapmıyoruz yok bu ay dedi bebeğim 9 ay 11 günlük
AliEmirmoms @“Burcum17” halla halla haberleri mi yok çok saçma bizim hemşiremiz söyledi benim bilgim yoktu düşünün.
nazlimom_ Burcum17 biz olmadik doktorumuz yaptırmamamızı önerdi 1 yaşında olduk aynısıymıs zaten 1 yaşında yaptırmamızı söylemişti
Karaca99 Bebeginizin e nabizini acip bakin orada asilarim bölümü var vuruldugu ve vurulmasi gereken asilarla ilgili cok guzel bir tablo var yeni olusan tabloya gore artik 9. Ayda asi yok
Mercosey Burcum17 kızamık salgını olan yerlerde 9. Ay yapılıyor kkk aşısı. Biz Irak sınırda olduğumuz için yaptırdık mesela
afrAybars Burcum17 2 sene öncesine kadar yoktu canım ama artık var covidden sonra koydular 9.aya aşıyı ama zorunlu değil diye biliyorum
rainayaz Burcum17 merhaba kızamık ve kabakulak aşısı şuan yaptırırsanız 2 ay sonra etkisi gidiyormuş doktorumuz bize öyle söyledi o yüzden 1. Yaşında yaptıracağız.