Ravzaybuke minikoglummmmm çok normal bence bizim kızımız da oturamıyordu düşüyodu arka üstü şu an 8 aylık emekliyor kendisi oturuyor tırmanarak ayağa kalkıyo hiç endişe etmeyin her çocuğun gelişimi farklı
Melis1706 minikoglummmmm 5,5 aylikken tam oturmaya basladik 4,5 aydan itibaren hep dik oturmak istedi
Bsraak Benimdunyamm yüz üstü daha koyarken kafayı yana çeviriyo bizimki dönecem diye aslında sırt üstünden yüz üstüne de döndü bi kaç kez ama yüz üstü sevmedği için dönmüyo kendi 😂biz döndürüyoruz zorla
Milo minikoglummmmm benim kızım 8 ayında desteksiz oturmaya başladı takma canm kafana her bebe farklidir oturucak inşallah
Aslicamm minikoglummmmm 6 ay erken ki zaten biraz daha bekleyin en geç 9 aya kadar oturmuş olması beklenir
minikoglummmmm Aslicamm aaaaaa bizimki 4ayda oturdu seninki niye oturmuyor diyenler oluyor sürekli ister istemez endişe oluyorum
minikoglummmmm Dondurmalikahve ya 7 kilo oğlum hemsire zayıf diyor böyle giderse kasları hiç gelişmezse felan filan sürekli o korku
Ikicocukbiranne minikoglummmmm Normal benim yeğenim 11. Ayında desteksiz oturdu kızım 4.5 aylıkken desteksiz oturdu ikisi de normal
seboss35 minikoglummmmm 7.5 aylık oğlum hala desteksiz oturamıyor tam olarak 1 dakika kadar anca oturuyor
Dondurmalikahve minikoglummmmm Doğum kilosunu bilmiyorum ama hemşire abartmış illa ki 6 aylıkken oturacak değil 9 aya kadar normal karşılıyor uzmanlar
seboss35 minikoglummmmm bayram sonrası kontorle goturcem ama her çocuğun gelişimi farklı ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum
Dondurmalikahve minikoglummmmm Ben olsam o sağlık ocağını dinlemem. Hem zayıf demiş hemde saçmalamış. Doğum kilosunun 2 katı geçmedi yeter senin ki 7 kg olmuş. 9 aya kadar da normal bu arada doktorlar normal diyor 9 aya