caylavyu Aptamil tek çeşit mi kızlar ? Yani alırken marketten birkaç çeşidi var mı? Gaz yapmayan gibi ilk defa aptamil kullanıcam evolvia içiyor bebeğim kg alımı yavaş olduğu için aptamil al dedi
Tchrhcr Aptamil prosyneo 1 kullanıyorum ben, doktorum özellikle sezeryan doğum sonrası bunu öneriyorum demişti ondan bunu aldık. Memnunuz🌸
caylavyu Tchrhcr ne özelliği var normal aptamilde ve bebeğinizin kg alımı nasıl? 5 aylık oğlum sadece mama ve ek gıda tadımları ile besleniyor doktor kesinlikle aptamil önerdi kg hızlı alması gerek dedi 7300 kg şuan
caylavyu Ayse5100 çok teşekkürler,marketlerde bulunuyor mu bu dediğiniz yoksa ecZaneden mi almak lazım
Tchrhcr caylavyu 40. Günümüz 1.6 kg almış gayet iyi dedi doktor bugün gittik hatta. Ben emziriyorum da. Hatta mamayı azalt artık dedi. Aylık 1 kg alması yeterliymiş. Çok gaz da yapmadı bizde belki vücutla alakalıdır da.Tavsiye ederim. Şifa olsun.
Ayse5100 caylavyu canm eczane den aldım her eczane de bulunmuyor önceden arayıp deponuzda var mı getirtebilir misiniz diye sorup ona göre gittik sizde öyle yapın bide e bebeğe civile baktım bulamadım internetten de sipariş ettim o şekilde