Gamzeeguneey Allahını seven uyku eğitmenini paylaşsın 3-5 bin olanlardan ziyada uygun fiyatlı bildiğiniz varsa olanlarında randevuları dolu zaten
Ist2121 Gamzeeguneey tercuman_anne ye sormustum ben gecen 2 hafta 600, 3 hafta 900 dedi. 2 hafta aliyosun once yetmesse 3. Haftayida aliyorsun
Goktugs_Mother Gamzeeguneey instagramda yardımsever bi annemiz ücretsiz uyku eğitimi veriyor görüş istersen bi tatli.uykucu
benimprensesim Gamzeeguneey tercüman neden alıyorum . Şu an iyiki başladım iyiki çok uygun hem çok ilgili fiyat yazmışlar zaten yazsam sorun olmaz gibi 600 tl 2 hafta
mrv26 Gamzeeguneey bende melek uykuda diye bi sayfayla konuştum Burcu hanım. Geçenlerde biri post açmıştı baya memnun kaldığını söylemişti onunla konuştuk 2 hafta 1000 lira dedi dün konuştuk ama hazirana kadar doluymuş randevuları
kayraninannesiiii Goktugs_Mother ben de görüştüm evet sağolsun ilgili. Üstelik ücretsiz fakat bana iki uyku yapalım dedi bebeğimin hiç ama hiç hazır olduğunu düşünmüyorum çok kararsızım
Goktugs_Mother kayraninannesiiii aslında bebeğe göre değişiyor 2 veya 3 uyku olayı. Bebeğiniz 3. Uykuya direniyorsa 2 uyku yetiyordur ama öyle değilse daha 3 uyku istiyordur
mrv26 Gamzeeguneey yani iyi mi kötü mü bilmiyorum ama ben İrlandalı annenin methini çok duymuştum ama çok pahalı 5000 lira diyor açıkçası bi uyku eğitimi için de o kadar para vermek saçma geldi
Winky mrv26 gerçekten mi ya işi ticarete dökenlerden korkuyorum cidden. Sırf kendi reklamnı yapmak için ağlatarak zorla eğitim veriyorlar. Tatlı uykucuyla bende görüşmüştüm sağolsun çok ilgiliydi