sumeyyeyilmaz Oğlum 15 günlük bir bebek ve bir bebek dediğin uyur ya 3 sattir ayaktayız resmen etrafı izliyor sancısıda yok oturup ağlamak istiyorum
edafmo sumeyyeyilmaz canım onların gece gündüz kavramı yok ve uykusu ne zaman gelirse o zaman uyur. Kucağına alıp pışpışlamayı falan denedin mş
Katun sumeyyeyilmaz bebek dediğin uyur ya O öyle olmuyor malesef🥲şuan normal gece gündüz kavramı yok. Bende sabaha kadar öyle durduğumuzu bilirim
Selimikomom sumeyyeyilmaz e izlesin ağlamıyorsa niye uyutmaya çalışıyorsun yorulunca kendiliğinden uyur belki
edafmo sumeyyeyilmaz ben uyumuyor da ve ağlamıyorsa yanına kıvrılıyodum alarm kuruyodum emzirmek için öyle öyle uyuyodum
BZM Kızım 54 günlük, tam 3 saattir uyutmaya çalışıyorum. Omzuma, koluma, ayağıma aldım yok. Yere koydum kendi kendine uyur yok. Uykum geldi, yoruldum, acıktım, bunaldım. İmdaaaaaaat diye bağırmak istiyorum😂
Ecemoz1 sumeyyeyilmaz sabah 10dan akşam 8e kadar uyanık kaldığını biliyorum. Uyku pencerelerini aralıklarına dakikası dakikasına uyup uyuttuğumda düzeldi. Şimdi 8.5 aylığız hala uyku aralıklarına dikkat ederiz düzenli uyur. Sinyalleri kaçırmayın derşm