Elifinannesi33 Kızlar hangi rengi güzel maviyi kullandım çok güzel sizce en güzeli hangisi yarın şoka gelecek alacam da
poncikci Elifinannesi33 bende hep maviyi kullanıyorum lilyum, ama bu yeni çıkan açık pembe adıda şakayık çok öneriyorlar ama daha alıp denemedim. birde file marketin kendi ürünü olan okyanus ferahlığnı kullanıyorum tavsiye ederim
Ebrushkaa Elifinannesi33 bende maviyi kullanıyorum da şakayik olanını aldım açık pembe kokusu güzel ama denemedim
Sgs1 Bence birde bingonun manolya kokusunu deneyin bende hep yumos kullanırdım ama a 101 e gelmişti bir âlim denim dedim bayıldım kokusuna
Ruzgarsmom1 Elifinannesi33 beyaz çok güzel kokuyor öncesinde pembe kullanıyordum agır kokusundan dolayı beyaza geçtim
Smyrna35 Kesinlikle maviii💕 sokağa çıktığımda hangi parfümü kullanıyosun diye soruyolar hep ve kalıcılığı da cok güzel gerçekten
Doga0812 Elifinannesi33 tek kırmızı ve pembe kalıcı yeni çıkan pudra pembesi var onu denemedim merak ediyorum
Bukapoo Elifinannesi33 uzun zamandır mavi lilyum olanı kullanıyordum birkaç aydır açlık pembe şakayık kullanıyorum ikisi de çok güzel ama şakayık daha kalıcı geldi bana