Merhaba, burda daha önce bir kaç kez böbreklerle alakalı tartışma açmıştım yine , oğlum böbreklerinden takipli , biz sol böbreğimizin çok az çalışması sebebiyle tek böbrekli sayılıyoruz , sağ böbreği sorunsuz olduğu için çok sağlıklıyız Allah’a çok şükür . 🤲🏻 Üç ayda bir kontrollerimiz yapılıyor , yalnız bu kontrolümüzde sağ böbreğimizde kristal göründü . Haliyle sağlıklı olan sağ böbreğimiz için de bir şey söylenince çok fazla gerildim , çok kaygılı hissediyorum açıkçası . Bugun eşim doktorla görüştü iki hafta sonra yine bakalım su içmeyen herkeste bu olur demiş , yalnız bizim zaten bir tek böbreğimiz var olarak kabul edildiğinden ben hemen moralimi bozdum . Sanırım kum taneciği gibi bir şey bu , sormak istediğim ise , böbreğinde kristal olup sonrasında kaybolan , nasıl kaybolacağını bilen birileri var mı ? 🌿 bol su içmeliyiz onu biliyorum yalnız çokta içmiyor şimdilik . Henüz 17 aylık . Bizim tüm değerlerimiz normal sap böbreğimiz bize yetiyor 😌 yalnız onu korumam gerek . Belki de kaybolup gitti bile bu kristal denen şey yalnız ben yine de burdan fikir aldığımda daha iyi hissedeceğim . Kristal oluşumu yaşayan oldu mu aranızda sormak istiyorum , kayboldu ise , ne kadar sürede kayboldu, neler yaptınız ne iyi gelir ? Teşekkür ederim şimdiden. 🌼