Cocolingo Saadet1 200-240 max 5-6 dakika bazen oyanalıyor ağzında bekletiyor biberonun ucunu ısırıyor belkiyor öylece, eskiden 40 dakikada 100 ml içtiğide oluyordu o günkü keyfine göre değişir siz neden sordunuzki bunu
Novamom_ Saadet1 34 günlük 90cc 7-8 dakika falan sürüyor chicco nun yavaş akış biberonunu kullanıyorum
Saadet1 Cocolingo ben süt kaşığıyla veriyordum. 30cc mama 10-15 dk da. Lansınoh yavaş akış bıberon aldım. 30ccyi 1dk bile sürmeden bitirdi .bıberonda mı sıkıntı var aceba dedım Merak ettım
Melis1706 Cocolingo 40 dk fazla bi sure bi kere mama buz gibi olur ustelik mamanin beklemeside o kadar iyi degil durdukca bakteri uretiyor belkide akisi cok yavas geldigi icin bu kadar suruo olabilir mi
Oykum___123 Saadet1 ayına göre degişkenlık gösterebılır bu sorunuz, benımkı 4 aylık siz 30 cc diyorsunuz zaten cok az mama
Oykum___123 Saadet1 yok hayır avent kullanıyorum yavas akış aksıne bazen sıkılıyor bıle yavas geldigi için
Saadet1 Oykum___123 aventin yavaş akışı cok daha yavaş heralde. Yani 30cc 1dk bıle dsürmemwsi hemen bıtmesi normal demi
KubeyHatun Nasıl dakikalar bunlar.. Allahhhh bizim mama ortalama yarım saat 120/150 cc (4,5 Aylık) comotomo 2 kullanıyorum. Bizde mi sıkıntı var acaba?
Saadet1 KubeyHatun 🙂 yani bencede olması gereken o aslında ama ne bılım 🤷🏻♀️😅 Çünkü anne memesını ortalama 10-15dk da boşaltıyor
KubeyHatun Oykum___123 evet. Bazen daha uzun sürdüğü oluyor. Küt küt küt içip bitirdiği olmuyor. Nasıl uç kullanıyorsunuz.. Ben mi yanlıştayım Yaa