GmzEfln- 3 aylık bebeğim için hipp organik keçi sütlü mama kullanıyorum. İlk kutuyu çok severek içti ikincinin yarılarındayız ama şimdi içmek istemiyor mamayı. Tadını artık beğenmiyor mu acaba değiştirmem mi lazım mama tavsiyeleriniz var mı
Paramedik16 GmzEfln- 3.5 aylık ikizlerim var sma optipro kullanıyoruz severek içiyorlar çok şükür gaz filanda yapmadı
GmzEfln- Eda2134 Emzirmediğimi size kim söyledi? Sütüm yeterli olmadığı için mama takviyesi alıyoruz. Kaldı ki bunun aklını sizden alıcak değilim. Konuyla ilgili yorumunuz yoksa eğer çocuğumu nasıl neyle beslediğim hakkında fikir sunmak size düşmez. Herkes haddini bilsin
Trilece Eda2134 yani bu soru gerçekten çok keyif kacirici, burda sormussunuz bundan sonra kimseye sormayın bence, bu bebeğin annesi dışında kimseyi ilgilendirmez alakadar etmez
GmzEfln- Trilece comfort gaz için daha mı iyi biz aşırı gazlıyız 3. Ayda geçicekti sözde ama geçmedi dğm gittik doktora tekrar bağırsak ultrasonı falan istedi
Eda2134 Trilece anlamadim benim sorum nie batti bu kdr sana neden benle ilgileniyorsun bak işine arkadaş. Keyfini kacirmicak yerde dolaş