Hkjdkkjg HappyKids bundan önceki 500 tlelik çekilişte kazanmıştım bunda olmadı sağlık olsun güle güle kullansınlar❤️
NaimeYilmaz ruveydaensar Güvenilirliği tartışılır o sitelerin. O nedenle tercih edilmiyor. Ben de bir an hiç inemeyeceğim sandım ama tamamladık şükür. :))
Gryffindor rivrivyapma Evet öyleyim severim gülmeyi güldürmeyi muhabbet etmeyi 😍 Oğlum dokuz gibi uyuyor eşim genelde gececi oluyor komşum yok ve benim için forum saatleri başlıyor 😃
Deletedmom_73 HappyKids 70.000 kişi arasından tabiiki bana çıkmayacağını biliyordum. 😂 Çıkanlara da hayırlı olsun 😊
ruveydaensar @Sontvbukucu epeydir görememiştim☺️ görünce neden bilmem sevindim 😅 galiba seviyorum seni 😁
evlatcan HappyKids kazananları tebrik ederim, benim hiç şansım yok acaba bu sefer olurmu ki dedim yine olmadı 😄
Kaynana-elti-gorumce HappyKids evrene pozitif enerji yayalım kızlar şans benden yana bu sefer olmadı ama şansım daima açık olsun güzel seyleri hayatıma çekiyorum 777 😀
Selimikomom Ay biri de yazmamış ben kazandım diye merak ettik yahu biri yazsın bana çıktı diye hdhdjd