Ygmr123456 Selam anneler 2 buçuk yaşında bir oğlum var 2 ci çocuğu yapsam mı diye düşünüyorum 🤔 bir yandan da oğlum gala emiyor ama kesemedim emzik niyetine emiyor uyurken malesef Erken diye de düşünmüyor değilim 2 ci ye ama bir yandan da istiyorum o heyecan felan duramamazlığım tuttu galiba yine 😂🙄 zorlanacagımı biliyorum çünkü oğlum çok inat amannn bilemedim kızlar bu arada yaşım 28 2 çocuklu anneler sizceee????
Papatya5801 Ygmr123456 ablam da senin gibi ikincisi ile 2-2 buçuk yaş vardı çok zorlandı ama aralarında 4-5 sene olursa bence yap yaşın genç . Benim 7 aylık bebeğim var 31 yaşındayim 2. Yi düşünmüyorum şimdilik çok zor geliyor valla 😃
Murataleyna1406 Ygmr123456 başkasına 2.3 çocuğu yap demek bana kalmaz herkes kendi düzenini felan bilir ona göre karar verir benimde oğlum 12 ay 18 günlük daha çok küçük ama ilerde Allah nasip ederse birde kızım olsun çok isterim🙏♥️🥰
hunilimomm Ygmr123456 ben 2. Kızıma tam 2.5 yaşında hamile kaldım şuan küçük 8 aylık büyük 4 yaşında olucak zor asla kolay değil stresi var sınırı var kafayı yemek istuyorsan hiç durma yap 😂😂
Asliihnnomerr Papatya5801 aslind ao islwr öyle olmuyo ilk aylar istemiyorsunuz zor geliyor ama nedense çocuk 2-3, yaşlarına gelince tekrar anne olmak istiyorsunuz biraz daha rahatliyorsunuz çünkü 😁😁 ben de sizin aylarda asla istemiyorum diyordum
Asliihnnomerr Murataleyna1406 ya ben de kız isterim inşallah olur bir tane oğlum var Allah nasip ederse iki çocuk düşünüyorum 3-4 maddi manevî zor ama bir kız bir oğlum olsun isterim inşallah olur 😍🥰
Lalalac 33 yaşındayım. 2,5 yaşında kızım var. 2 aylık da oğlum :) iyi ki yapmışım diyorum. Kızım inat dağınık hele uykusu 2 yaşında anca düzene girdi. Ama oğluşum çok şükür uslu. Allah ona göre yardım ediyor resmen
Kbckr52 Ygmr123456 yaşım 24 iki cocuk annesiyim kızım 3 yasını bitirecek uç ay sonra oğlum 2.5 aylık çok zor oldu benım için kızım da ufak oldugu için onunla ilgilenmek aynı zamanla oğlum ağlıyor onunla ılgılenmek derken çok zor bir arada büyüsünler istedim siz benden de büyüksünüz yasınız da geç bence bir ıkı sene daha bekleyin derim☺️
Hndealnathn Sizin hayatınız sizin kararınız. Ben 8 sene arayla doğurdum.gayet memnunum aralarindaki yaş farkindan.oğlumu erken doğurmuştum ondan sebep bu kadar ara vermemin bir zorluğu olmadı bana.simdi yaşım 32 oldu 10 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var
bebitomm13 benim kuzum 4 aylık. 2.yi şimdiden düşünüyorum.yorumlara bakacak olursam ben kafayı yemişim😅