Belina Merhaba arkadaşlar kuzum 3 aylık 5kg ama 36 haftalık 2,560gr doğmuştu doktor sütünün yetmediğini hissettiğin günlerde mama ikram edebilirsin dedi çok tereddütlüyüm vermeli miyim? Emzirirken aynı anda ne kadar miktar mama verebilirim?
Papatya5801 Belina ben hem emzirdim hem mama verdim doğduğundan beri 3. Ayda memeyi bıraktı biberona alıştı bence emzirin sık sık ya ek gıdaya başlayinca alır kilo zaten .gerçi doktor ver derse tabi ver
Asliihnnomerr Belina önce emzir sonra da mama teklif et. Yani 90 CC kadar yapın yani az yapın tekrar isterse ağlarsa tekrar yapın çok yapıp da ziyan etmeyin
Uykusuzkoala Belina bence vermemeli. Bebekler bazen küme beslenme yapıyor bazen sadece anneye yakın olmak istiyor bazen de deli gibi elini emiyor biz anneler de ac bu çocuk zannediyoruz hemen sütümüze suç atiyoruz. Bence hiç öyle düşünüp mama vermeyin kontrolde kilo alımı çok Azsa dolu bezi hiç yoksa verirsiniz. Doktorun dedigini yaparsak herkes mamaya döner bence çünkü biz annelere asla sütümüz yetiyormuş gibi gelmiyor 😅
Mervekavves Belina canım bebek düzgün uyumuyorsa sürekli ağlıyorsa doymuyor demektir o yüzden mama vermende bir sakınca yok hem mama hem meme verebilirsin
silad70 Bende 34 hafta doğum yaptım ikizlere alakasız ama doktor muhakak mama takviyesi yap yetmediğinde dedi günde 3 kez 30cc ile başlaya bilirsin dedi 30cc ile başla bence ama yine tereddütteysen sağlık ocağının ebesine de sorabilirsin
Belina Papatya5801 ilk doğduğunda sütüm gelmemişti birkaç kez mama vermek zorunda kaldık sonrasında meme verince reddetmedi ama bende emzirmek istiyorum inşallah bırakmaz
Belina Mervekavves Uykusu düzenli aslında ama yaşıtlarından kiloda zayıf olduğu için minik duruyor acaba sütüm mü yaramıyor diye düşündürdü beni
Mervekavves Belina mama vermek kötü birşey değil canım hem mama. Hem süt vermek normal kendini kötü hissetme bazı bebekler kilo almıyor ne yaparsan yap bi mama ver kilo alıp almadığını kontrol et