Anne_92 benimki iki yaşında hiç konuşmuyor herşeyi işaret diliyle ve igh igh deyerek anlatıyor . Beni hiç dinlemez göz teması yoktu şimdi hepsi var , bir yasindada kardeşi var ondan sonra bıraktı kelimelerini ve çok agresim bilerek bagarip ,çığlık atıyor,da bu parmak ucunda yürüyünce ne oluyor benimki toplasan iki kere yapmıştır onu ,herşeyi anlıyor ama neden hemen otizim geliyor akıla benim hiç gelmiyor çocuğum herşeyi yapıyor ediyor konuşmuyor eeeee psikolog görsün e tamam görsün bilime karşı değiliz lakin neden hemen otizim gelişim geriliği ya bu çocukların hepsinin aynı şekilde ilerlemesi nasıl beklenir onu anlamıyorum .içini ferah tut .bir kere getirdim aklıma hatta post açtım lakin ben şöyle bir amneyim emmek istemiyormu ok emmesin ,onu begenmedinmi tmm başkası olsun,onu mu yiyeceisin tmm ye herkes özenir cicili bicili giyindirmeye ben eşofman pijama giydin penye olsun efil efil zaten buyunce kotlar giyecek ,dustumu ,agladimi panik yapmayan bana baglanmayip bir birey olmadı icin çabalayan biri olarak bunu düşündüm doktorunuzla ilerleyin herşey halolur.tek katinkuralim karnı doyacak,zamanında uyunacak.