Boncukdefne52 Cilt lekeleri için kantaron yağı faydalı olduğu söyleniyor. Kullanıp faydasını gören varmı aranızda
Delald71 Boncukdefne52 aşırı iyi geliyor ben her sıkıntımı doğal olanlarla halletmeye çalışıyorum sarı kantaron yağı hindistan cevizi yağı çok iyi geliyor lekelerime cildim bebek gibi bu yüzden
minigiminannesiyim Boncukdefne52 evet uyumadan evvel pamuk yardimiyla sürerdi öyle uyurdu. Kullandığı doğal el yapımı bi yağ idi ama. Bence bu cok elzem
Mercosey Boncukdefne52 aktarlar yerine zadevital markası gibi bilinen büyük markaları tercih edebilirsiniz.
Boncukdefne52 Delald71 yaa, hem sivilce, hem lekeleri, birde hamilelik lekesi oluştu cildim zaten sorunlu birde lekeler kaldı. İlk zamanlardaki kadar koyu değil ama hala var hamilelik lekeleri. İnşallah faydasını görürüm. Biraz ağır kokuyo yalnız 😑
Delald71 Boncukdefne52 eşimde nefret ediyor kokusundan 😄 ama mucizevi birşey katlanıyoruz biz kadınlar güzellik için herşeye 😄
Mercosey Boncukdefne52 hamilelik lekesine iyi gelir mi bilemedim daha çok böyle yara dokusunu iyileştirmede iyi kantaron